Activitati de duminica

gradinarit

Pentru ca cei mai multi dintre noi se plang ca nu mai au timp de nimic altceva in weekend, pentru ca isi doresc doar relaxare si odihna, mai jos propun o serie de activitati care pot fi relaxante, care va pot incarca cu energie si implicit va vor ajuta sa va dezvoltati mintea, activitati care pot fi realizate in casa si nu numai.

Gradinaritul.

Una din cele mai relaxante activitati de weekend este si gradinaritul, pentru ca atunci cand sunteti pasionat de seminte, de udarea plantelor, de senzatia de moliciune a frunzelor si implicit de mirosul pe care acestea il emana, gasiti bucurii in hranirea si schimbarea pamantului. Iubesti gradinaritul pentru ca iti place verdeata, pentru ca iti place oxigenul si implicit de bucuri de florile pe care acestea le evidentiaza dupa luni de implicare si curatare.

Deveniti tinere talente de stiinta.

Daca te pasioneaza stiinta si mai ai si ceva prieteni care iubesc subiectul in sine, atunci este timpul pentru unele experimente interesante pe care le poti incerca la domiciliu. Cu toate acestea, daca nu aveti un laborator precum al lui Dexter, alegeti sa faci experimente mai simple, care nu implica produse chimice. Nu vrei sa iti petreci duminica explicand cum arde o foaie sau cum ai ajuns sa dai foc perdelelor de la casa.

Schitele si desenele.

Schitele constituie o activitate destul de complexa, linistita, dar si atragatoare prin care puteti sa pastrati atentia pe un anumit scop mai multe ore in sir, ca si cum ar fi un moment de relaxare. Puteti alege de la benzi desenate si pana la desene umane sau abstracte, pentru ca orice schita este un lucru care merita realizat macar un weekend din viata. O schita buna poate fi oricand o noua fila la colectie si poate fi oricand o alta sursa de perfectionare.

1 thoughts on “Activitati de duminica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *