Activitati frumoase si distractive pentru familii

timp liber

Ai planuri pentru vara? Daca nu, ai nevoie de ceva. Parintii cam aud numai sintagma „Ma plictisesc!” de fiecare data cand copiii lor intra in vacanta, de aceea trebuie sa se gandeasca la anumite activitati prin care sa ii introduca pe copiii lor in atmosfera de vacanta, intr-o lume a libertatii, bucuriei si a distractiei.

La un moment dat, copiii asteapta miracole si isi doresc ca ceva inedit sa se petreaca deodata! Vara tine de bucurie, de relaxare, de distractie si de alte lucruri la care te gandesti atunci cand esti la munca, cand esti la scoala si cand esti ocupat in tot restul anului.

Descopera natura

Poti iesi pe afara, in padurea de la capatul orasului, in parcul in care nu ai mai fost demult si ai auzit ca s-au instaat niste jocuri si niste trasee la inaltime. Poti merge alaturi de familie si copii in excursii, la tara la bunici, in afara tarii, la munte, la campie, cu cortul, sa faci trasee montane si asa mai departe. Cate idei nu exista pentru a-ti petrece timpul pe afara cu familia. Una dintre acestea presupune si a merge cu cortul in zonele de camping si a sta la un picnic sau la bronzat pe o pajiste inflorita si inverzita.

Jocuri in aer liber

Fie ca este vorba despre pase la fotbal, despre volei pe plaja sau acasa, despre tenis sau ping-pong, orice fel de sport jucat de toata familia poate fi tare frumos si distractiv. Mai este un joc relativ nou, aruncarea cu discul. Nu este vorba despre aruncarea cu discul de la jocurile olimpice, ci este vorba despre acel din plastic asemenea frizzby-ului pe care il arunci animalelor de companie. Este tare antrenant, deosebit si simplu de jucat. Este vorba ca faci o gramada de miscare si ca toata lumea se va activa, nimeni nu va ramane jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *