Adevarata fata a narcisistilor

persoane narcisiste

Persoanele narcisiste nu iti vor permite niciodata sa le vezi ca a fi personajele cele rele. In mintea unei persoane narcisiste, acesta nu poate fi niciodata personajul negativ  si se vor asigura ca tu nu vei considera acest lucru despre ele. Indiferent de situatia cauzata, vina va cade in cele din urma tot pe tine si asta te va face sa pari o persoana foarte rea, oricum ar fi nu le pasa ca tu vei iesi rau.

Persoanelor narcisiste nu le place sa piarda controlul asupra situatiei. Narcisistii sunt niste maniaci ai controlului si pierderea controlului ii face s devina extrem de agitati si de suparati. Acestia trebuie sa fie in control si deasupra tuturor oamenilor din jur, dar si deasupra mediului inconjurator. Aceste lucruri le ofera un simt al sigurantei pentru ca stiu ca tu sau altii din jur veti face orice trebuie facut fara a mai pune intrebari.

Persoanele narcisiste nu vor lasa pe nimeni sa dovedeasca ca acestia ar gresi cumva. Un narcisist va incepe sa argumenteze ca albul este negru si invers pana si tu vei incepe sa crezi acest lucru sau cel putin, vei fi de acord cu el. Aceasta este una dintre cele mai mari capcane in care poti cadea atunci  cand te vei afla in preajma unui narcisist. A te certa cu o asemenea persoana  este doar o risipa de timp si de efort. Natura lor manipulativa va face sa incepi sa te indoiesti de tine si sa incepi cat de curand sa le dai crezare.

Aceste persoane complicate si egoiste  nu vad pe ceilalti din jur drept egalii lor. Narcisistii cred ca se afla in varful lumii-nu cred ca oricine altcineva ar putea sa se afle pe acelsi nivel ca si ei. Daca incerci sa li te alaturi si a li te asemui, nu vei face decat sa ti-i pui incap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *