Află și tu cum e să pictezi ca un artist desăvârșit cu Pictorul Fericit!

pictura pe numere de la pictorul fericit

De-a lungul vieții fiecare dobândește skill-uri și cunoștințe diferite, își orientează pașii spre diferite căi, mai logice sau mai artistice, ca într-un final să-și găsească scopul pe acest pământ și implicit interesele care rezonează cel mai bine cu sufletul său. Totuși, o limbă universală iubită de toată lumea este arta. Oricine îndrăznește să treacă pragul unui muzeu cu tablouri se pierde negreșit minute bune în fața fiecărei povești expuse în ramă.

Orice tablou pictat are un magnetism aparte, ce atrage sufletul oricărei persoane, chiar și de e cea mai rațională. Pictura atinge coardele sensibile, trecând de orice barieră impusă de creier. Marii artiști ai lumii și-au lăsat amprenta cu capodopere pline de mister, de viață, de detalii atât de realiste ce înmoaie genunchii oricărui privitor. Acum ai chiar și tu posibilitatea de a reproduce câteva dintre aceste tablouri faimoase, dar și de a crea și altele dintr-o varietate de teme, cu ajutorul magazinului online al artiștilor Pictorul Fericit.

Tablouri demne de expus, prin pictura pe numere

Tablourile pe numere sunt perfecte pentru începători, fiindcă doar trebuie să aplici vopselurile corespondente în spațiile numerotate de pe pânza cu șasiu. În cutie ai toate cele necesare, inclusiv setul de pensule. Informatii extra aici.

Chiar dacă nu ai neapărat înclinații artistice, dar ți-ar plăcea să te pierzi și tu în această activitate relaxantă, un tablou pe numere este soluția potrivită. Poate ai vrea să o ai pe Mona Lisa în casa ta realizată de mâna ta, poate pe Napoleon Bonaparte, frumosul cadru de noapte The Starry Night de Vincent van Gogh sau chiar renumitul tablou The Scream a lui Edvard Munch. Toate acestea, dar și multe altele pe care le poți reproduce le găsești la Pictorul Fericit. Însă, poți alege și din alte teme precum clădiri, orașe, peisaje, flori, animale, păsări și altele.

Dacă îți dorești să faci un tablou de la zero, atunci Pictorul Fericit te ajută cu toate accesoriile necesare. Poți opta pentru început pentru o trusa pensule Daler Rowney ce include 10 pensule de diferite tipuri și mărimi, poți alege între ce culori vrei să folosești, acrilice, de ulei sau vinilice, adaugi și pânza preferată, o paletă pentru amestecat culorile, poate și un șevalet și mai trebuie doar să-ți lași imaginația să poarte pensulele pe pânză.

Pentru a descoperi toate accesoriile de pictură, dar și tablourile pe numere disponibile, accesează www.pictorulfericit.ro.

Contact:

0754459540

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *