Ajutor tehnologic pentru studenti

In zilele noastre, tot mai multe persoane aleg sa urmeze o facultate pentru ca este oarecum necesar si mai accesibil decat pe vremuri sa faci asa ceva. Insa cu toate acestea, resursele de invatare sunt la fel de greu de obtinut iar modalitatile prin care poti studia nu sunt chiar la indemana oricui nu stie sa se foloseasca de ceea ce ne poate oferi mai bun tehnologia. Cu toate astea, exista aplicatii felurite pentru telefon ce ne pot usura situatia de invatare si ne pot furniza tot felul de informatii necesare.

The Oxford Dictionary

Aceasta este o aplicatie pentru dispozitivele mobile care te va ajuta sa intelegi mai bine cuvintele in limba engleza. Este usor si mai simplu de folosit: trebuie doar sa introduci cuvintele dorite in aplicatie si apoi vei avea ca rezultat definitia detaliata pe loc. Cuvintele rare, in ambele variante: limba engleza si limba americana. pronuntia audio, toate cuvintele noi, toate acestea te vor ajuta sa intelegi limba englezsa mai bine, chiar daca nu este limba ta nativa.

SelfControl

Studentii de facultate sunt atat de usor de distras  de la procesul de studiu! Acestia nu pot trai fara retelele de socializare, mereu trebuie sa verifice noile poze ale prietenilor de pe Facebook, sau sa-si impartaseasca starea din timpul unei etape de invatare cu restul lumii.

Pentru a evita asemenea distrageri de atentie, aplicatia SelfControl a fost creata. Aceasta blocheaza anumite site-uri web ce pot distrage atentia celor ce studiaza de la obiectul studiului, si o va face pentru o anumita perioada de timp. Asadar, cand ai terminat de invatat un curs, esti binevenit sa intri din nou pe site-urile favorite.

TED

Cei mai faimosi si mai fascinanti oameni din lume sunt pe telefonul tau chiar in momentul de fata! Filmulete de inalta calitate sau diferite conferinte de peste tot din lume te asteapta sa le descoperi in TED, o aplicatie ce aduna toti expertii in afaceri, profesorii, geniile matematice, geniile in ale calculatoarelor, legendele muzicale si multe alte persoane interesante laolalta. Deschide-ti mintea la ceva complet nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *