Apa alcalina si sistemul imunitar

apa perla moldovei

Este sezonul rece si se stie ca acum sistemul nostru imunitar are cel mai mult de suferit, de aceea se recomanda o alimentatie speciala si suplimente alimentare care sa ne ajute sa luptam impotriva racelilor si afectiunilor de tot felul, care ne dau tarcoale. Sistemul imunitar este cel care trebuie intarit si ajutat sa fie rezistent si apt de a sta ca o bariera impotriva gripelor, virozelor respiratorii si a altor boli.

Apa alcalina ajuta organismul sa fie mai rezistent

Asadar, alimentele pe care le consumam si lichidele ce le bem trebuie sa fie in concordanta cu nevoile trupului, dar sa fie si sanatoase. Mancarea ingerata si aerul poluat pe care il inhalam creeaza mult acid in organismul nostru, ceea ce nu este deloc bine. Pana si apa de la robinet din casele noastre nu este prea sigura de vreme ce contine factori poluanti, clorina, fluorina si alte minerale. Insa, exista o solutie la toate aceste inconveniente: apa alcalina.

Acest tip de apa ajuta la imbunatatirea si intarirea sistemului nostru imunitar. Aceasta sprijina sanatatea prin neutralizarea acizilor si prin indepartarea toxinelor din corp. Apa de la robinet contine o valoare medie de 7 a pH-ului si este neutra. Apa alcalina, in schimb, are o valoare de 7,2 pana la 9 a pH-ului si este mult mai sigura si mai recomandata pentru organism. O asemenea apa minerala alcalina recomandata pentru toti in ziua de azi se poate comanda de pe site-ul www.apaperlamoldovei.ro.

Apa Perla Moldovei este o apa natural alcalina ce prezinta un pH in valoare de 8, 8. Acest lichid vital vietii noastre, a tuturor, este extras de la o adancime foarte mare din dealurile localitatii Sascut. Este imbuteliata exact asa cum este preluata si nimic nu ii modifica compozitia chimica sau alcalinitatea. De aceea este atat de indicata a fi consumata in fiecare zi si nu numai pentru baut, ci ca si adaos in mancaruri, ceaiuri, supe si alte preparate din bucatarie pe baza de apa.

Apa Perla Moldovei este recomandata in dieta noastra

Ca sa ne facem intelesi, valoarea pH-ului descrie mai exact aciditatea sau alcalinitatea unei mostre de apa. Daca dispunem de prea mult acid in corp, atunci nu avem suficient oxigen in celulele acestuia, si nu suntem pe cat de sanatosi ne-am dori. Insa, atunci cand organismul nostru este alcalin si obtine suficiente minerale din mancare si din lichidele consumate pentru a ramane alcalin, sangele nostru va functiona in mod adecvat. A asigura oxigen celulelor corpului si a indeparta toate deseurile acide din corp este foarte important pentru sanatatea noastra.

Cantitatea de acid in exces prezenta in organismul nostru ne slabeste sistemul imunitar si poate duce la alte cateva afectiuni. Daca, insa corpul nostru este alcalin, va functiona mai bine si ne va ajuta in lupta impotriva afectiunilor din toata perioada anului, dar mai ales de pe timp de iarna. Apa alcalina precum Apa Perla Moldovei actioneaza in asa masura incat neutralizeaza acidul prezent in corp si ii permite acestuia sa elimine deseurile toxice si acide care ne fac rau.

Apa alcalina are si proprietati antioxidante si poate fi folosita intr-o varietate de modalitati, dar mai ales pe timpul unei diete de detoxifiere a organismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *