Aplicatii 2015 pentru Android

aplicatii

Cautarea celor mai bune aplicatii pentru Android este o sarcina provocatoare. Fie ca esti in cautarea unei aplicatii pentru camera sau a unui nou lansator, exista mereu sute de asemenea aplicatii disponibile pe piata acestor tehnologii, ceea ce poate fi atat o binecuvantare, cat si un blestem. iOS este un rival foarte mare pentru Android si ofera o mare varietate de aplicatii si trasaturi grozave, insa nu ofera tot ceea ce ofera sistemul de operare Android.

Motivul pentru care Nova Launcher este una dintre aplicatiile exclusive si favorite de la Android este pentru ca, in mai multe moduri, subliniaza exact ceea ce este mai grozav despre Android. Nova este un lansator alternativ care este compatibil cu Android 4.1 ceea ce ne permite sa personalizam  intreag infatisare si stare a sistemului de operare.

De la schimbari si pana la dimensiunea fonturilor, si pana la numarul de aplicatii care pot aparea pe ecranul de blocare, si pana la felul in care aplicatiile ruleaza, Nova Launcher este un prim exemplu a felului in care Android poate fi modelat pentru a se potrivi fiecaror preferinte in parte intr-un fel in care iOS nu o poate face deloc.

Daca iti doresti, poti chiar face niste shimbari simple la interfata actuala, si ar trebui sa fii complet nebun sa nu incerci aceasta versiune gratis de la Nova, macar o singura data. Nova chiar iti permite sa adopti o noua infatisare a telefoanelor de pe piata-Galaxy, Xperia, HTC, LG, chiar si a iOS, daca asta este stilul tau.

Exista de asemenea si o gramada de aplicatii educationale pentru copii, jocuri si carti pe care le poti descarca de pe telefonul sau tableta cu Android. Pentru a face aceste lucruri, trebuie sa intri in sectiunea categoriilor de pe Play Store si sa selectezi o grupa de varsta sau o subcategorie ca „Educatie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *