Apple doreste sa achizitioneze Beats

beats_by_dre-591x399

Un clip video a fost incarcat pe site-ul de socializare Facebook, in care actorul Tyrese Gibson, de indicii ca Apple vor achizitiona Beats electronics, in video langa actor este si Dr. Dre care spune „The first billionaire in hip-hop, right here” in traducere libera „Primul miliardat in hip-hop, chiar aici”, cuvinte ce par a confirma deja achizitia.

Sau poate ca acesta a avut o luna foarte buna in care a inregistrat vanzari mai pe eBay ? Pana cand vom avea un comunicat oficial in legatura cu aceasta vom ramane sceptici, insa in mod interesant, video-ul nu mai este disponibil pentru a fi realizat, dar inca poate fi gasit online dupa o cautare mai amanuntita.

Potrivit celor de la Financial Times, Apple este in negocieri cu compania care a fondat Dr. Dre Beats, negocieri ce se presupune ca au ajuns la cifra de 3.2 miliarde de dolari.

Achizitia va fi probabil confirmata in saptamana urmatoare, desi inca nimic oficial nu a fost comunicat, totul depinde de cum vor decurge negocierile intre Apple si Beats. Cei de la TechRadar, au adresant intrebari catre Apple si Beats, in legatura cu aceasta veste, insa nu au primit inca un raspuns care sa confirme sau sa infirme stirea.

Pe langa factorul „cool” pe care il aduce un set de casti Beats by Dre, Apple este interesata de posibilitatea de a reda muzica pe aceste casti direct prin intermediul iTunes. In octombrie 2013,a fost lansat iTunes Radio, dar cei de la Apple au spus ca iTunes se va schimba radical in urmatoarele luni. O combinatie intre Beats Music si iTunes Radio, ar putea fi un mare succes pentru Apple.

Daca se confirma faptul ca Apple a achizitonat Beats, ar fi cea mai costisitoare achizitie a celor de la Apple pana in prezent.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *