Avantajele femeilor asupra barbatilor

avantaje femeie

Poate ca tu crezi ca pieptul este primul lucru pe care un barbat il remarca la o femeie. Insa, gresesti aici; barbatii nu sunt atat de superficiali pe atat de mult pe cat ar crede unele femei. Numeroase sondaje de opinie si studii au demonstrat faptul ca un barbat observa pieptul unei femei numai dupa ce i-a observat zambetul si cohii.

Sanii sunt de obicei considerati un semn al fertilitatii si al tinereii, si este unul dintre motivele pentru care barbatii acorda atata atentie la ei. Oricum, gusturile difera si nu se discuta… sau se discuta? Ceea ce poate fi frumos pentru un barbat, poate fi destul de neplacut pentru un altul. Asadar, nu-ti fa griji referitor la sanii tai. Trebuie doar sa porti o lenjerie adecvata si ar trebui sa iei in considerare ridicarile cu greutati pentru intarirea sanilor.

Barbatii observa de asemenea cat de false sunt femeile, la o prima vedere. Daca ai extensii de par, unghii sau gene false, barbatul cu siguranta ca va observa asta. Pentru cei mai multi barbati, fals inseamna o mare mentenanta si o cheltuiala extrema. In timp ce genele false pot sa-i capteze atentia, nu ii va placea totusi.

Daca vrei sa obtii un tip pe care il placi, asigura-te ca vei arata cat se poate de natural. Invata sa-ti ascunzi defectele si arata-ti frumusetea naturala fara sa arati ca o papusa. Alege un fonde de ten usor, nuante de fard nude si blushuri roz. In loc de extensiile de par, opteaza pentru un sampon bun pentru extravolum si pentru produse de styling pentru par.

Bine, nu este o surpriza pentru femei faptul ca barbatii se uita la picioarele lor si le remarca dintr-o simpla privire. Stiu. Majoritatea barbatilor adora picioarele subtiri si acesta este un alt lucru pe care il observa la femei. In timpul verii, picioarele sunt una dintre principalele atractii pe care le poseda o femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *