Avantajele unei relatii cu un barbat recent divortat

Multe femei se tem sa aiba o relatie cu un barbat recent divortat, dar dupa ce se indragostesc nu mai au ce face. Bineinteles daca stai sa te gandesti relatia cu un barbat recent divortat iti aduce si avantaje.

In primul rand un barbat divortat crede mai mult in relatiile de lunga durata. Un baiat mai tanar nu prea stie multe despre angajamentele unei relatii, pe cand un barbat care a avut o casatorie intelege mai mult aceste lucruri. Nu ii este frica sa se implice mai profund intr-o relatie.

In al doilea rand el are o experienta mai mare in ceea ce tine de viata. Iti dai seama ca el stie mai multe despre relatii, despre certuri despre absolut orice. O casnicie implica multe, si cu siguranta a invatat multe lucruri din ea. Sigur a trecut prin mult mai multe lucruri decat ai trecut tu.

De asemenea cu siguranta este mai bun la capitolul ce tine de sex. Fiind si mai mare si avand experienta in anumite lucruri cu siguranta vei avea ce invata de la el.

Un barbat divortat recent este mai atent la detalii. Faptul ca a trait in aceasi casa atatia ani cu o femeie, stie ce lucruri nu suporta femeile, invatand astfel sa fie mai atent la toate detaliile din jur. Acele lucruri marunte care te pot deranja, cu sigurant nu vor exista.

Este mai responsabil din punct de vedere financiar pentru ca a avut de-a lungul timpului de achitat anumite cheltuieli, de a gestiona practic toti banii. Astfel nu va arunca banii aiurea pe nimicuri si va fi mult mai chibzuit din punct de vedere financiar.

De asemenea este mai intelept stiind unde a gresit si ce trebuie sa faca in viitor. Si sigur nu va mai repeta aceleasi greseli si cu tine. Totusi a invatat suficiente lucruri din casatorie dar si din divort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *