Bani din blogging

bani blogging

Multi marketeri afiliati se foloses de blogging drept metoda convenabila sa promoveze linkuri afiliate ale produselor si serviciilor pe care le vand. Aceasta este una dintre cee mai simple si mai rapide modalitati de a scoate bani din blogging. Clickbank este de departe cea mai utilizata sursa pentru produsele promotionale, insa mai sunt si multe alte surse cum ar fi Paydot.com, Linkshare si Commission Junction.

Exista de asemenea si multe cai diferite de a promova blogurile, ceea ce este cea mai buna modalitate de a aduce un venit profitabil din orice cale de monetizare pe care o poate alege cineva, fie ca un blogger urmareste una sau o combinatie dintre mai multe cai de a face bani.

Aceste activitati variaza de la postarea de linkuri pe site-urile de social media si pe forumuri pentru a obtine back linkuri, daca nu chiar publicitate, prin folosirea Safelists, Traffic si Ad Exchangers pentru a promova atat URL-ul blogului, cat si intratile specifice pe bloguri.

Aminteste-ti ca nu exista o cea mai buna cale de a promova continut-ci doar cea care functioneaza cel mai bine pentru fiecare blog in parte. Imagineaza-ti ca va fi o perioada mare de trial si de erori pana la gasirea nisei potrivite si corecte pentru blogul tau. Oricum, in ciuda tuturor articolelor de genul „Cum sa” din toata lumea, a incepe si chiar a ramane organizat este adeseori destul de confuz, daca nu chiar intimidant.

De aceea, atat de des este o idee buna sa te inscrii la munca buna la un site de acasa  care iti poate asigura pregatirea necesara, instrumentele si resursele cerute intr-un singur loc. Acestea sunt adesea greu de gasit, in ciuda tuturor sfaturilor si a ebook-urilor scrise de o gramada de marketeri afiliati.

Insa, nu conteaza felul in care isi doreste un blogger asociat sa inceapa treaba, a porni o afacere cu un blog este una dintre cele mai simple si mai eficiente metode de a castiga bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *