Calatorie in Scotia

atractii Scotia

Ca si orice alta tara frumoasa europeana, si Scotia este minunata din prisma privelistilor si atractiilor turistice pe care le prezinta in fata publicului numeros si a turistilor insetati de nou. In timp ce te vei afla in Edinburgh, nu uita sa verifici frumoasa Cladire a Parlamentului Scotian.

Inspirata de frumusetea naturala si din cultura Scotiei, aceasta structura moderna este minunata si merita a fi vizitata de cat mai multa lume. Zonele publice ale cladirii sunt accesibile pentru un tur, insa pentru a vedea mai multe portiuni ale sale, va trebui sa iti inchiriezi si sa-ti rezervi un tur privat cu un ghid profesionist.

Tururile sunt gratis, insa trebuie neaparat sa le rezervi din timp prin intermediul site-ului web al Parlamentului Scotian. Tururile sunt disponibile  de luni pana sambata de-a lungul intregului an. Cladirea este deschisa inca de la ora 10:00 a.m. si pana la 5 p.m. in zilele de luni, vineri si sambata si de la 9 a.m. si pana la 6:30 in zilele de marti, joi si miercuri.

De asemenea localizat in Edinburgh, Muzeul National al Scotiei ofera o activitate grozava pe timpul unei zile ploioase. Poti explora colectia vasta de comori istorice si naturale ale Scotiei, in mod gratis. Incepe-ti vizita  prin verificarea spectaculoasei Mari Galerii, o cladire ca un hol imens luminata si plina de exponate din toata lumea.

De asemenea, asigura-te ca vei verifica si Istoria Scotiei si Galerii Arheologice impreuna cu artefactele lor fascinante din trecutul Scotiei. Muzeul este deschis in fiecare zi de la ora 10 a.m. si pana la 5 p.m.

Poate cel mai faimos cimitir din intreaga Scotie, cimitirul Greyfriars Kirkyard din Edingurgh este o atractie ce trebuie neaparat vizitata daca esti interesesat de istoria Scotiana sau de evenimentele paranormale. Acest cimitir serveste drept cimitir principal al orasului Edinburgh, incepand cu secolul 16 si continuand  pana in anul 1860.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.