Caracteristici ale inteligentei naturaliste

iubitori natura

Inteligenta naturalista  este legata de felul in care ne ajustam si ne conectam cu mediul inconjurator. In cele ce urmeaza, voi detalia caracteristicile si exemplele inteligentei naturaliste. Oamenii cu o inteligenta naturalista sunt foarte pasionati de excursii, gradinarit si explorarea naturii.

Inteligenta naturalista

O persoana cu inteligenta naturalista demonstreaza un interes pentru elementele naturale, cum ar fi gradinile, padurile si muntii, dar si asa mai departe. Acest domeniu al inteligentei are de-a face cu tiparele de regasire si de conectare cu natura care ne inconjoara. Asemenea persoane sunt dedicate naturii si cunosc tot ceea ce ar putea sa faca ca sa le fie bine lor si naturii care ii inconjoara.

Abilitatea lor de a se lega de lucrurile din jurul lor ii fac sa fie niste observatori grozavi si ii ajuta sa distinga intre schimbarile de ultim moment din emdiul ce ii inconjoara. Ceea ce ii defineste pe acesti oameni poti descoperi in cele ce urmeaza.

Caracteristici ale oamenilor pasionati de natural

  • Oamenilor ce dispun de o inteligenta naturalista le diplace poluarea. Naturalistii urasc orice duce la distrugerea mediului care ne inconjoara. Acestia dispretuiesc poluarea, defrisarea padurilor, ruperea florilor inainte de a ajunge la maturitate, pe scurt orice tine de distrugerea frumusetilor naturale.
  • Naturalistii iubesc natura. Acestia sunt niste oameni care sunt foarte pasionati de natura. Iubesc sa citeasca la nesfarsit despre natura si sa fie in natura. Acestia sunt de asemenea foarte absorbiti de filmele si de show-uri care se axeaza pe natura.
  • Acestia sunt legati foarte tare de activitatile din exterior. Naturalistii sunt adeseori denumiti ‘iubitorii de exterior’. Acest lucru se datoreaza faptului ca iubesc natura si mediul care ne inconjoara. Acestora le place sa iasa pe afara, sa faca excursii, drumetii, sa mearga in camping si sa se catere peste tot. Le place sa exploreze padurile si sa descopere comori verzi ascunse de privirile oamenilor, le pace sa descopere ceva nou legat de plante si de animale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *