Ce a determinat scaderea de pret Xbox One ?

xbox_consle_sensr_con4ku8d

Daca esti un gamer, si te-ai saturat de PC-ul tau care nu mai face fata ultimilor titluri in materie de jocuri cu cerinte incredibile, probabil ca te-ai gandit la alternativa unei console, si sa lasi PC-ul pentru munca de birou, navigare pe internet si alte activitati mai light. Cu siguranta ca din punct de vedere al pretului iesi mult mai bine cu o consola, si nu va trebui sa investesti in fiecare an in ea, cum ai face cu un PC pentru a putea tine fata oricarui joc nou aparut. Daca ti-ai facut temele bine, vei sti ca ai de ales intre doua variante mai serioase, si anume Microsoft si Sony, cei de la Microsoft oferind varianta unui Xbox One, si cei de la Sony cu faimoasa consola Playstation 4.

Chiar daca nu erai tocmai hotarat in privinta careia sa o alegi, acum probabil ca balanta se va inclina mai mult catre varianta celor de la Microsoft. De ce? Acestia au facut un anunt in aceasta dimineata ca vor pune la dispozitie Xbox One la pretul de 400 de dolari. Este destul de clar de inteles ca aceasta scadere de pret probabil ca va spori destul de mult cantitatea de unitati vandute in urmatoarea perioada, chiar si asa Microsoft nu va avea parte de acelasi profit. Scaderea de pret a fost generata de faptul ca acestia au decis sa nu mai implementeze sistemul Kinect in cadrul consolei. Astfel, fara Kinect consola este mai ieftina, si probabil mai fiabila, intrucat sistemul Kinect este recunoscut pentru faptul ca nu este foarte exact si este un factor ce nu atrage la fel de mult, vanzarile Sony fiind mai mari decat cele Microsoft in domeniul consolelor.

Pe langa asta sistemul de recunoastere vocala prin intermediul caruia puteai controla consola Microsoft nu era unul de laudat, Microsoft anuntand ca vor actualiza sistemul. Incepand cu luna iunie a acestui an vom avea parte de doua variante Xbox One, cea de 500 $ cu Kinect si cea de 400 fara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *