Ce implica schimbarea de job

fara job

Am citit in stanga si in dreapta de ce cineva ar trebui sa renunte la locul de munca si sa isi porneasca propria afacere, si ca e o prostie sa nu renunte la job-ul pe care.

Poate multi dintre noi cunosc cazuri in care un prieten de-al lor a fost concediat si apoi s-a confruntat cu decizia daca sa se intoarca inapoi sau sa inceapa o noua afacere. Chiar daca castigi 250 pe luna sau 250 de euro la saptamana, de exemplu, sa iti parasesti locul de munca e un lucru dificil. Cea mai dificila parte intervine in momentul in care trebuie sa supravietuiesti fara un job si momentul pana cand vei atinge succesul.

In timp ce multi oameni pot declara ca sunt sefi la locul de munca, ei nu depind de nimeni, rolul sau majoritar fiind acela de a vinde. Niciunul din aceste lucruri nu te vor pregati pentru momentul in care va trebui sa treci peste golul pe care lipsa locului de munca l-a lasat.

Nu te gandi la o structura in care oamenii iti vor spune ce sa faci in fiecare zi; gandeste-te la o structura si la faptul ca vei vinde un produs care exista deja, de exemplu, in cadrul unei companii care este deja stabilita si are un renume; precum si la un sistem de sprijin care sa iti garanteze traiul. Acum, dintr-o data, nu poti incepe cu niciuna din cele prezentate, deoarece va trebui sa te adaptezi dupa regulile noii companii la care te-ai angajat.

In timp ce vei crede ca trecerea peste aceste vremuri grele se poate face dupa o anumita disciplina si un orar, nu ai idee cat de mult te va costa aceasta experienta psihologica prin care treci. In fiecare zi vei fi nevoit sa lucrezi din ce in ce mai mult pentru a ajunge la nivelul angajatilor companiei la care te-ai angajat recent.

Un alt lucru extrem de dificil tine de partea financiara- economiile incep sa se diminueze in timp ce incerci sa iti pui la munct stilul de viata. In multe cazuri, s-ar putea sa nu mai vrei sa nu mai ai chef sa iti aranjezi nimic in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *