Ce nu stiai despre nativii zodiei Varsator

Varsatori

Varsatorii sunt persoane foarte iubitoare si care ajung sa isi arate iubirea in moduri care mai de care mai vizibile. Problema este ca acestia nu stiu cum sa faca acest lucru. Un varsator va sti mereu ceea ce simte si ce are de gand sa faca. Sentimentele sunt prezente si nu pot fi ascunse, acestora le este mai greu sa spuna ce au de spus in legatura cu ceea ce inima le sopteste.

Cand vine vorba de cearta, un varsator este foarte aprig si te va lovi cu o limba ascutita care te va face sa te gandesti de doua inainte de a spune ceva. Cat timp vei avea o relatie de prietenie bazata pe incredere si respect cu un varsator nu te vei confrunta cu o astfel de problema.

Daca vreodata ai sa incalci increderea sau respectul unui varsator, sa stii ca este pentru prima si ultima data cand o vei face. Pentru acestia aceste doua lucruri sunt de o importanta majora. Ei se vor indeparta imiediat de o persoana care nu are astfel de caracteristici. Pot face o intoarecere la 180 de grade, chiar si cand vine vorba de cele mai dragi persoane din viata lor.

Din fericire pentru ei, varsatorii sunt persoane care nu tin foarte mult la suparare. Au tendinta de uita destul de repede altercatiile, asta e mai mult pentru ei insisi. Sa nu te astepti sa fii in relatii bune cu un varsator dupa ce ai reusit sa ii tradezi increderea. Te va privi distant pentru a se asigura ca nu vei mai avea ocazia de a face acelasi lucru a doua ora.

Cand vine vorba de munca, varsatorii sunt persoane de incredere, care muncesc din greu. Au un mod de gandire iesit din comun, de aceea sunt excelenti in ehipe care au nevoie de idei „out of the box” pentru a reusi intr-un anumit proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *