Cele necesare pentru un botez

lumanari botez

Pentru ca un botez sa fie unul reusit si pentru ca sa iasa asa cum si-au dorit parintii si nasii, atunci trebuie sa se tina cont de unele aspecte importante care au legatura mai ales cu crestinarea celui mic. Printre lucrurile de care nu trebuie  sa uitam pentru organizarea unui botez, se numara si lumanarile pentru botez. Ca sa iti faci o idee si ca sa vezi din ce oferte si modele te-ai putea inspira, poti da click aici.

Si trusoul copilasului trebuie sa fie printre lucrurile importante de care trebuie sa tina cont in special nasii. Acestea sunt persoanele cele mai importante de la botez, alaturi de parinti, pentru ca ei sunt pana la urma parintii spirituali si cei care vor trebui sa le poarte de grija, sa-i ajute si sa-i educe pe cei pe care i-au botezat, toata viata, de la botez si pana cand acestia vor creste mari.

De asemenea, si aranjamentele florale pentru botezul celui mic sunt importante. Niste flori si niste ghirlande parfumate si minunate pot decora biserica sau chiar locul in care se va desfaura petrecerea de dupa botez, in cadrul unui local potrivit. De asemenea, aceste flori pot fi folosite si ca sa se decoreze cristelnita in care va fi crestinat cel mic si in care va primi Duhul Sfant.

Este clar ca aceasta cristelnita se va regasi in cadrul oricarei biserici din Romani, preotii avand asa ceva in arsenalul lor pentru botezuri, insa daca vei alege sa si decorezi vasul special in care va fi crestinat cel mic, atunci va fi si mai frumos de atat.

Lumanarile de botez ale nasilor pot fi special personalizate in functie de sexul copilului, cu poza lui si cu numele sau chiar cu data crestinarii acestuia, daca asa se doreste. In plus la toate acestea, lumanari de botez se regasesc pentru orice tema dorita, dar si pentru fiecare buget de care dispun nasii sau parintii nou-nascutului.

Lumanarile de botez pot sa fie de ceara colorata sau ceara alba si sa fie decorate cu voal, flori, organza, dar si cu alte elemente decorative potrivite pentru acest gen de celebrare. Aceste elemente principale la un botez, lumanarile, pot sa fie chiar decorate si cu diverse arnajamente din flori care sa reprezinte jucarii, animale si alte lucruri frumoase pentru copii.

Daca va doriti sa fiti niste nasi moderni si eco-friendly, puteti alege alternativa lumanarilor de botez aranjate cu flori din hartie, un trend care a intrat si pe segmentul buchetelor de mireasa chiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.