Celebritati multi-talentate

celebritati talentate

Cele mai multe celebritati au cel putin un singur talent. Insa stiai ca unele dintre aceste staruri sunt multi-talentate? Exista o gramada de staruri care duc niste vieti separate aparte de talentul lor principal si de activitatile principale pe care le intreprind. Uite care sunt si ce fac acestea.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio este in primul rand si inainte de toate un actor desavarsit si are a primit multe premii la viata lui pentru cariera cinematografica, binenteles aparte de celebrul Oscar, lucru pe care il stim cu totii. Talentele lui de pe ecran  i-au adud starului dou premii Golden Globe si numeroase nominalizari, insa acesta este si un producator talentat de filme.

DiCaprio  a produs filmul „The Wolf of Wall Street” si a primit o nominalizare pentru cel mai bun producator la premiile Academy Awards. In afara cetatii filmului, acesta este un filantropist si un iubitor si un sustinator al mediului inconjurator.

Sylvester Stallone

Fanii si-l vor aminti mereu pe Sylvester Stallone pentru rolurile de baiat dur din blockbusterele Rambo si Rocky. Oricum, CV-u impresionant al actorului ar putea sa includa si munca sa de scenarist de succes. cesta a scris povestea pentru filmul Rocky inainte ca cei de la casting chiar sa-l selecteze pentru rolul principal.

Kevin Bacon

Kevin Bacon a atins faima pentru rolurile sale din „A Few Good Men”,  “Footloose”, “X-Men”, “Apollo 13″ si alte filme minunate gen blockbustere. Oricum, Bacon mai are un talent suprinzator drept solist si muzician intr-o trupa. Acesta canta la armonica, chitara si percutie in trupa muzicala The Bacon Brothers.

Natalie Portman

Oscarul castigat de Natalie Portman ii confirma locul drept una dintre cele mai extraordinare actrite de la Hollywood, insa aceasta este de asemenea si foarte inteligenta.

Portman a absolvit  Harvard cu o diploma in Psihologie in anul 2003 si a scris si publicat doua lucrari stiintifice  intitulate  „“A Simple Method to Demonstrate the Enzymatic Production of Hydrogen from Sugar” si “Frontal Lobe Activation during Object Permanence: Data from Near Infrared Spectroscopy”. Natalie Portman cunoaste si vorbeste de asemenea si limba ebraica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *