Coafuri care-ti taie răsuflarea, printr-o programare pe Stailer

coafuri stailer

Un look de invidiat nu se obține atât de ușor, mai ales dacă ești o fire mai conservatoare, care acceptă cu greu schimbările. Venirea verii este însă un bun motiv și pentru tine să încerci o schimbare de atitudine, nu doar în vestimentație, ci și în coafură și înfățișare. Din acest punct de vedere, o vizită la unul dintre saloanele de înfrumusețare din Timișoara îți poate reda zâmbetul pe buze, dar și mai multă încredere în forțele proprii.

Prin urmare, dacă aveai impresia că un anumit look nu ți se potrivește, nu spune asta până nu faci o programare la salonul de infrumusetare Breathless Concept. Aici, vei fi întâmpinat nu doar de un ambient plăcut și primitor, ci și de niște profesioniști adevărați în coafură și cosmetică.

Cum ajungi la Breathless Concept?

Să găsești un salon de coafură sau pentru aranjatul sprâncenelor este mai ușor decât credeai. Probabil că până acum erai învățată să înroșești liniile telefonice în încercarea de a prinde o programare la un salon, nu-i așa? Ei, bine, astăzi ai la dispoziție platforma Stailer, cu ajutorul căreia programările la salon devin mult mai simple.

Completarea câtorva câmpuri electronice îți poate afișa instantaneu pe telefon lista saloanelor disponibile din aria ta de interes. Dacă ești din Timișoara, să presupunem, tot ce trebuie să faci este să bifezi numele orașului în câmpul electronic special dedicat, alături de serviciul de care dorești să beneficiezi, cum ar fi pensat, spre exemplu. Odată ce ai apăsat butonul de căutare, Stailer îți va afișa lista de saloane de pensat din Timisoara care corespund descrierii tale. Iar pentru asta nu ai nevoie nici de înregistrare, nici de autentificare. Îți vor fi însă de folos datele de contact în momentul în care chiar vei dori să faci o programare.

Iar aceasta nu este tot. În afară de lista saloanelor de pensat, vei putea afla prețurile pe serviciul selectat și locațiile aferente fiecărui salon, astfel încât tu să faci alegerea care te avantajează cel mai bine.

Daci ai primit însă o recomandare pentru salonul de infrumusetare Breathless Concept și nu știi când ar avea un loc disponibil pentru tine, pe Stailer ai opțiunea de căutare după numele salonului sau chiar al stilistului. Vei observa că, odată ce ai completat primele caractere din denumire, platforma îți va afișa deja variantele din baza sa de date. Iar dacă ai ajuns la Breathless Concept, vei rămâne uimită de gama completă a serviciilor oferite, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Prin urmare, vei putea opta pentru un tuns simplu, dar și pentru un vopsit sau coafat, alături de servicii complete de epilare sau aranjat de sprâncene. De asemenea, în cazul bărbaților, aceștia au la dispoziție servicii de tuns normale, dar și de aranjat barba sau chiar de pensat și epilat. Totul într-un cadru cât se poate de modern, dotat cu cea mai nouă aparatură în domeniu. Iar dacă dorești să te mai convingi, nu-ți rămâne decât să studiezi recenziile clienților de pe site.

Contact: suport@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *