Comportamentul rasei Beagle

comportament rasa Beagle

Cainii din rasa Beagle sunt niste mari rozatori si niste mici neastamparati care nu ar rata nici o ocazie buna de a evada, de a cauta dupa lucruri, de a rascoli tot ce pot, dar pot de asemenea sa fie si niste companioni de incredere, niste animale foarte credincioase si foarte fidele care stiu cand ceva rau s-a intamplat cu stapanul lor, si de asemenea si cand trebuie sa fie jucausi, docili si linistiti.

De asemenea, aceasta rasa de caini este si foarte zgomotoasa si face o gramada de sotii daca este lasata singura pentru foarte mult timp. Nu este indicat sa iti lasi cainele beagle singur acasa sau chiar in exteriorul locuintei, pentru ca, din dorinta de mai mult spatiu, va incerca sa evadeze chiar si din curte si iti va rataci prin cartier pana cand il vei gasi.

Beaglesii sunt de asemenea si niste mari rozatori. Rod tot ce le iese in cale si tot ce le dai, asadar ai grija cu mobila si cu lucrurile de valoare. Cainii nu vad de obicei diferenta intre lucrurile noi si vechi si le trateaza pe toate cu aceeasi moneda, rozandu-le si apucandu-le pana cand le strica de tot. Totusi, cainii din rasa Beagle recunosc acelasi miros uman.

Asadar, este foarte probabil sa iti prinzi cainele cum iti roade noua pereche de pantofi de piele si nu ti se va mai parea atat de amuzant ca atunci cand i-ai dat sa roada o pereche mai rea de papuci. Pentru a evita aceasta problema pe viitor, cumpara-i cainelui tau o jucarie noua doar a lui cu care sa-si ocupe timpul si dintii.

Ca si alte rase de caini, cainii beagle necesita antrenamente si dresaje creative, regulate si foarte calme. Chiar daca sunt recunoscuti drept foarte inteligenti, acesti caini pot avea cateodata un comportament irational si incapatanat, asadar trebuie sa fii foarte calm cu ei.

One thought on “Comportamentul rasei Beagle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *