Creatina si alte suplimente nutritive

creatina

Inca de la introducerea creatinei in cadrul suplimentelor nutritive pentru sportivi in anul 1993, este considerat drept unul dintre cele mai bune suplimente pentru cresterea masei musculare la barbati. La femei, acesta functioneaza drept un antidepresiv. Studiile au demonstrat faptul ca aceata creatina orala monohidrata imbunatateste performantele creierului si la vegetarieni.

Suplimente de creatina

Un alt beneficiu al suplimentelui creatina este  acela ca  nu trebuie sa fie repetat. Oricum, ar trebui ca lumea sa evite a lua prea multa creatina deodata, pentru ca poate duce la aparitia diareei. Mai mult de atat, cine ia creatina ar trebui sa bea foarte multa apa pentru a evita efectele adverse ale acesteia.

Efectele acestea adverse pot consta in greata si dureri de stomac. Oricine ar trebui sa urmeze instructiunile fizicianului in ceea ce priveste dozajul si durata. Exista suplimente cu creatina pentru toata lumea.

Pudra de zer

Acesta este un produs derivat din laptele de vaca. Este o sursa naturala de energie si atunci cand este folosita ca supliment nutritiv, creste puterea si energia unei persoane. Proteina de zer poate fi obtinuta din carne si din produsele lactate, insa proteina de zer este preferata  deoarece este repede absrobita de fluxul sangvin.

Poti consuma asa ceva dupa un antrenament fizic sau ca gustare inainte de somn. Aceasta contine toti amino acizii esentiali care sunt baza muschilor. Aceasta este plina de BCAA cum ar fi leucina, isoleucina, valina si glutamina. Pudra de zer este bimobogatita in mod natural de vitamine si de minerale. Leucina prezenta in proteina de zer accelereaza sinteza proteinelor si promoveaza cresterea masei musculare.

Glutamina

Glutamina este un supliment nutritiv care se transforma in glucoza odata ajunsa in corp si ajuta la energizarea a tot organismul. Glutamina promoveaza cresterea masei musculare si a greutatii, ajutand pe cei care isi doresc sa se ingrase sau sa mai puna ceva pe ei sa ajunga sa-si indeplineasca aceste scopuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *