Creativitate la pret mic

In timp ce unii se orienteaza pe produse comercializate pentru a cauta cadoul ideal pentru partenerul de viata, altii se gandesc ca unele idei creative, precum cadourile de casa au mai mare aplicabilitate si mai multa pasiune, motiv pentru care sunt mai bine apreciate.

Desi poate parea complicat la inceput, pentru cei care prefera cadourile gata impachetate de acasa, poate fi cel mai memorabil aspect al unei aniversari. In schimb, altii cred ca efortul si timpul sunt cele care nu pot adauga valoare unei cauze.

Idei creative de cadouri

Rame de tablouri din scoici. Nu este necesar sa faci acest cadou doar pentru partener, ci este bun pentru oricare membru al familiei sau pentru prietenii din copilarie, pentru ca este forte practic si usor de facut. Tot ce ai nevoie: o rama, sau un chenar, pe care il poti obtine din patru lemne, pentru a forma rama, lipici, scoici, precum si de cateva cuie de mici dimensiuni, care confera rezistenta ramei. Poti lasa imaginatia sa se joace, incat sa obtii cea mai buna forma, care poate imbraca cea mai frumoasa poza cu voi doi.

photo-collageAmintiri scufundate. Tot ce ai nevoie: o sticla, o fotografie cu tine si prietenul tau, ulei de floarea soarelui, nisip, precum si lipici. Este cea mai simpla metoda pentru a ecraniza amintirile din viata voastra ca o metoda neconventionala si neobositoare. Pentru cele mai multe idei de cadouri indraznete si ieftine incearca si  www.theplot.ro, unde se regasesc cele mai multe servicii de printare, design sau grafica, ideale pentru casa si nu numai.

Pentru ca tot vorbim de cadouri ideale pentru partenerul de viata, este indicat sa trecem in revista si acele tablouri de panza, in care sa reflectam cele mai frumoase peisaje din viata noastra, astfel incat picturile sa fie cat mai autentice si reale. Nu uita nici de cartile de vizita, care pot fi oricand un cadou ideal pentru aniversarea partenerului, astfel incat, daca acesta lucreaza intr-un domeniu cautat, este indicat sa isi faca cunoscuta sigla sau prestigiul.

Tot pe The Plot se regasesc si cele mai bune instructiuni in materie de cadouri hand made, astfel incat poti oricand sa creezi un colaj de fotografii cu familia, cu prietenii sau cu locurile pe care le-ati vizitat impreuna. Unele dintre acestea se pot lipi pe un poster mare, care sa includa de asemenea, si mesaje de dragoste, urari, sau citatele preferate. Poti decupa o inima pe care o poti lipi in centrul colajului incat sa aduca si mai multa bucurie sarbatoritului, toate acestea la un pret minim. Prietenul tau isi va aminti cat de norocos este sa aiba asa de multi oameni in viata lui, inclusiv pe tine.

One thought on “Creativitate la pret mic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *