Credinciosii despre ateism

ateism

Ateismul este o religie cu totul diferita in sine. Asta sustin credinciosii despre ateism si despre persoanele care nu cred in nimic. Ateismul implica negarea faptului ca ar exista un Dumnezeu sau a oricarei altei religii. Nu este o religie diferita, ateismul. Acesta este pur si simplu un termen folosit pentru a se descrie o doctrina de credinte, dar nu religioase, mai bine spus de idei despre viata.

Ateii nu cred in existenta unui alt Dumnezeu si nici nu isi au o religie proprie a lor. Acestia sunt pur si simplu niste persoane care gandesc rational si care aleg sa nu creada in nimic, pur si simplu. Se crede ca ateii l-ar venera pe diavol. Doar pentru ca ca ateii nu cred in existenta lui Dumnezeu, asta nu inseamna ca ar crede din contra, in diavol.

Daca nu cred ca lumea a fost creata de Dumnezeu, sunt oameni rai si cred in diavol? Mai rau, unii oameni cred ca au fost trimisi pe pamant de diavol pentru a crea nenoroc si nefericire si probleme oamenilor buni care locuiesc aici.Cica ateii nu si-ar iubi tara si ar fi niste tradatori adevarati. Doar pentru ca ateii nu accepta religia oficiala a tarii sau oricare alta religie din lume, asta nu ii face mai putin patrioti decat alte persoane care ar crede in Dumnezeu sau in alta forta divina.  Acesti oameni isi iubesc patria si compatriotii la fel de mult.

Ateii ar coace o conspiratie impotriva celor care cred in Dumnezeu. Poate cineva sa coaca o conspiratie impotriva unor oameni care cred in ceva in care ei pur si simplu neaga? Ateismul nu tine de a critica pe cineva, este vorba despre a astepta raspunsuri logice si rationale din partea oamenilor care cred, cautand explicatii in fenomenul crearii lumii in care traim, in loc de a accepta pur si simplu niste texte religioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *