Cu Stailer ești tendințe și în anul 2021

stailer

Părul vopsit a luat amploare după anii 1960, când tot mai multe femei au început să se vopsească, folosind bineînțeles coloranți din diferite plante. Dacă pe atunci mai puțin de 8% dintre ele  își vopseau părul, în prezent aproximativ 70% apelează la o vopsea de păr.

O culoare nouă la păr îți schimbă foarte mult fizionomia. Te face mai elegantă, mai frumoasă și mai cochetă. De aceea, multe femei apelează la acest tratament de schimbare de look.

Cum să ne schimbăm culoarea la păr că să arătăm impecabile

Atunci când hotărâm să facem o schimbare de look, ar bine să apelăm un profesionist pentru a ne ajută. Având în vedere că are o experiență în spate, acesta ne poate sfătui cu privire la alegerea culorii părului, în așa fel încât să ni se potrivească. Spre exemplu, dacă avem o culoare deschisă la ten și ochii albaștri, în rare cazuri un profesionist o să ne recomande să ne vopsim brunet.

Dacă dorim să încercăm totuși acest experiment, putem face acest lucru acasă, însă rezultatele nu vor fi deloc pe placul nostru. De aceea, este cel mai recomandat să ne facem o  programare la salon pentru vopsit pentru a ne bucura de noul nostru look.

Tendințele anului 2021- ție ce culoare ți se potrivește?

Culorile de par din acest an ne vor schimbă complet look-ul și ne vor scoate din anonimat.

Culoarea ombre- argintiu predomină și în acest an. Dă senzația de un look sofisticat și unic, și cum tot mai multe celebrități au apelat la această culoare în ultima perioadă, aceasta rămâne în topul preferințelor.

Blondul caramel poate fi alegerea perfectă, mai ales dacă ai pielea mai închisă la culoare și ochii căprui. Este o nuanță destul de ușor de întreținut pentru persoanele care aleg această culoare.

Blondul cenușiu încă se află în topul preferințelor fiind o nuanță elegantă și plină de feminitate.

Șaten. Această culoare poate fi abordată cu mai multe nuanțe, începând de la șaten spre mov, ciocolatiu sau  scorțișoară.

Roșcat. Această culoare este considerată una dintre cele mai “fierbinți”, intensă și îndrăzneață culoare. De obicei, această culoare o alege o femeie puternică, stăpână pe sine și încrezătoare.

Șuvițele colorate. Aceste nuanțe de șuvițe colorate vor fi în tendințe de fiecare dată. Dacă alegi să îți schimbi look-ul și nu știi ce să alegi, cu această nuanță nu vei da greș niciodată.

Acum, după ce ai aflat tendințele anului 2021, cu siguranță vei apela la profesioniști.

Având în vedere că de obicei, saloanele de înfrumusețare sunt pline mai mereu, mai ales în sezonul nunților, a banchetelor sau a altor petreceri, este destul de dificil să îți faci o programare la vopsit în funcție de programul tău.

Cu platforma Stailer scapi de această grijă. Intră pe platforma Stailer și programează-te la un profesionist în funcție de programul tău disponibil. Pe lângă asta, cu această platformă, vei avea ocazia să apelezi la persoane specializate în care cu siguranță poți avea încredere.

Contact: support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *