Cuba mareata

Cuba mareata

Cuba este o tara a constrastelor. Aici poti gasi saracie in aceeasi masura in care poti gasi si lux. Poti regasi locuri si oameni pasnici in aceeasi masura in care poti regasi si violenta si oameni mai putin primitori. Poate lucrul pentru care este cea mai cunoscuta Cuba este reprezentat de tigari si de trabucurile havaneze, care se regasesc in mod normal, cel mai des, in centrul Cubei, Havana.

Nu numai pentru asta sunt totusi cunoscuti cubanezii, ci si pentru faptul ca sunt niste foarte buni pescari, niste mestesugari foarte iscusiti, dar si pentru faptul ca sunt foarte buni dansatori si au miscarile latine in sange. Pe anga asta, plajele si litoralul Cubei este exceptional si foarte primitor atat pentru turistii aflati in vizita acolo, ci si pentru localnicii calzi.

Insa, putine experiente pot rivaliza cu bucuria si conexiunea dinre natura si om de atunci cand vei inota impreuna cu delfinii in ocean. Cuba are o gramada de servicii de inotat alauri de delfini in apa incat iti sunt oerite chiar si cursuri si ore despre cum te poti conecta cel mai bine cu aceste vietuitoare marine pentru a apuca sa le cunosti si sa te ajute sa te poarte dupa ele prin apa. Daca te afli in Cuba, inotul alaturi de delfini este o experienta pe care nu o poti rata, mai ales daca stii sa inoti si iti place acest luru.

Imbarca-te intr-o croaziera de-a lungul raului Miramar. Pentru o insula atat de mica cum este Cuba, raul Miramar este un curs de apa disproportionat de mare. O croaziera de-a lungul raului poate fi o modalitate extraordinara de a vedea atat Cuba rurala, cat si Cuba urbana. O croaziera dureaza o intreaga zi si este incredibil de uimitoare pentru un turist.

Afacerea cu negotul impotriva Cubei inseamna ca aceasta tara traieste e ceva incontinuu in anii ’60. Nicaieri timpul nu este mai putin trecut decat in La Habana Vieja sau Vechea Havana. Acoperind 15 districte, aceasta zona este inghetata inca in timpurile anilor ’60.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.