Culorile toamnei pentru nunta ta

nunta

Adu un pic din frumusetea si stralucirea toamnei in cadrul nuntii tale de sezon prin folosirea culorilor si schemelor de culoare care sunt atat de potrivite pentru un eveniment unic in viata. Galbenul imbinat cu aramiuul si visiniul este o combinatie de culori destul de simpla, dar si sofisticata in acelasi timp si poate aduce maretie nuntii tale.

Griurile si aramiul pot imprumuta culorile frunzisului si a copacilor pe timp de toamna. Incearca aceasta combinatie de culori minunata pentru o receptie de nunta sau chiar pentru decorarea salii de petrecere. Nu opta pentru acelasi alb obisnuit din cadrul atator nunti si nici acelasi cheme de culori atat de folosite de toata lumea.

Portocaliu, ab si galben. Poate iti va parea prea mult, insa aceste culori merg mana in mana si sunt atat de frumoase incat ti se va parea ca insasi toamna a poposit a nunta ta. O alta shema de culori pentru nunta ta de toamna care aduce stralucire  si note de caldura este atat de potrivit pentru decorarea tuturor elementelor de nunta, dar mai ales a salii de evenimente, a buchetului miresei si a culorii rochiilor domnisioarelor de onoare.

Poti face niste decoruri foarte frumoase chiar si fara a angaja pe cineva care sa te ajute cu aranjamentele prin asezarea in vaze de diferite forme si marimi a florilor de culori complementare cae vor aduce o pata de culoare si vor fi in pas cu anotimpul toamna. Floarea soarelui cu ale sale nuante minunate poate fi o alta varianta de floare care sa mearga mana in mana cu prospetiea si bogatia toamnei.

Aceasta paleta de culori este perfecta pentru zilele calduroase si insorite din mijlocul toamnei  pentru atunci cand iti poti tine petrecerea in spatiul exterior. Gri, lila si alb. Nu credeam vreodata ca as fi putut iubi culoarea gri, insa in combinatie cu albul si cu lilaul merge perfect si iti poate scoate in evidenta orice element de decor pentru care ai opta la nunta ta, asadar nu te limita in a le folosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.