Cum sa agati pe Facebook

Facebook

Pentru a ajunge sa cuceresti o femeie sau o fata in mediul viertual, ar trebui sa treci mai departe de obisnuitele forme de salut si de conversatie „Ce mai faci?”, „Ce ai mai facut azi?”. Pentru a condimenta un pic mai tare lucrurile, ar trebui sa ii pui alte intrebari, sa te arati mai interesat si sa incerci sa pari mai interesant si mai cuceritor.

A impresiona o fata sau un baiat nu este atat de simplu. Ai nevoie de ceva mai mult sarm pentru a ajunge sa ti-o pui la picioare. Site-urile de retele sociale  au facut cu siguranta acest lucru un pic mai usor pentru tine. Este mult mai simplu sa conversezi si sa te deschizi la vorba prin intermediul Facebook sau a altor retele sociale.

Poti ajunge sa vorbesti cu o fata obisnuita sau cu un prieten a unui prieten pe care ai pus ochii numaidecat undeva la o petrecere sau pe o prietena de facultate care ti s-a parut foarte draguta. A impresiona o fata se pare ca ar putea sa fie mai usor de cand a aparut Facebook si celelalte retele de socializare, pentru ca iti poate acorda o sansa mai usor sau cel putin iti va acorda o sansa.

Poate ca nu va cunoasteti unul pe celalalt, insa esti interesat in a o cunoaste mai bine. Asadar ii trimiti o cerere de prietenie pe Facebook si ea iti refuza aceasta cerere. Of! Dar nu ti se pare evident? De ce ti-ar accepta prietenia daca nici macar nu te stie din vedere? Cele mai multe fete ar da respins la asemenea cereri decele mai multe ori, asadar de ce ar accepta-o pe a ta in mod special?

Ce te face atat de special? Poate ca arati foarte bine, insa asta nu este suficient sa ii trezesti interesul. Ar trebui sa incepi cu un mesaj dragut pe chat si sa ii dai de inteles cine esti si de ce ai dori sa o cunorti mai bine. Asta este cel mai ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *