Cum sa alegi culoarea parului in functie de nuanta pielii

vopsea

De cele mai multe ori, alegerea culorii vopselei parului nostru joaca un rol extrem de important in viata oricarei femei. Mai jos veti putea urmari cateva sfaturi pentru a putea gasi nuanta potrivita parului dumneavoastra fara ajutorul unui hairstylist.

Este foarte important ca relatia dintre culoarea parului si nuanta pielii sa fie intr-un contrast placut. Alegerea nepotrivita a vopselei ar putea crea imbatranirea tenului sau scoaterea in evidenta a anumitor imperfectiuni, cum ar fi acneea sau cearcanele. Femeile care vor sa opteze pentru o culoare tipatoare a parului, trebuie sa fie constiente de faptul ca trebuie sa aiba un ten frumos, cu putine imperfectiuni. De aceea, femeilor cu o varsta mai inaintata le este recomandat sa nu aleaga o vopsea prea tipatoare.

Femeile care au tenul pielii intr-o nuanta calda, ar trebui sa opteze pentru o culoare la fel de calda, cum ar fi nuantele de blond, saten deschis, castaniu sau roscat. In cele mai multe cazuri, femeile care au ochii verzi sau albastrii beneficiaza de un ten cu nuante calde. De asemenea, persoanele care au culoarea parului naturala blond deschis, blond aramiu sau saten, beneficiaza de nuante calde ale pielii. Pistruii sunt cei care ne arata de altfel ca avem tonuri calde ale pielii.

Femeile care au tenul pielii intr-o nuanta rece, ar trebui sa opteze pentru nuantele de par mai puternice, cum ar fi negrul cu diferite reflexii de albastru sau mov, blondul alb, roscat sau ciocolatiu. De cele mai multe ori, femeile care au tenul in nuante reci, se caracterizeaza prin ochii caprui, negri sau albastri inchis. De asemenea, este foarte interesant faptul ca daca observam ca venele de la incheieturile noastre sunt de culoare albastra, nuanta pielii noastre este rece.

Prin urmare, daca vom tine cont de toate cele spuse mai sus, ne vom putea bucura de o infatisare placuta si potrivita noua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.