Cum sa cumperi actiuni Vodafone Group (VOD) in trei minute si trei pasi simpli! De aici afli!

Vodafone Group plc este una dintre cele mai mari companii de comunicatii mobile si fixe din lume. Vodafone ofera servicii de comunicatii mobile, internet si televiziune, precum si servicii fixe de linie. 

Compania este prezenta in mai multe tari din Europa, Africa, Asia si chiar Oceania. Este cunoscuta pentru furnizarea de servicii de comunicatii in zonele urbane si in zonele mai indepartate. Servicii mobile, inclusiv telefoane mobile, abonamente pentru date si apeluri, servicii fixe, linii fixe, internet de mare viteza, dar si televiziune. Acestea sunt furnizate de catre Vodafone. 

Actiunile Vodafone Group sunt listate la bursa de valori din Londra si probabil si pe alte buserde de valori. 

Cum sa cumperi actiuni VOD in trei pasi simpli? 

O platforma cunoscuta pe care poti sa o accesezi pentru a investi cu succes este eToro. Aceasta este recomandata pentru ca este accesata de peste 25 de milioane de investitori. Sunt peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global care folosesc des aceasta platforma si care se declara multumiti de ea. 

In cazul in care iti doresti sa cumperi actiuni de la bursele de top ale lumii, fara sa platesti comision, atunci afla ca aceasta platforma iti ofera aceasta posibilitate. Nu ai un volum la tranzactionare. 

Iata cum cumperi actiuni VOD in trei pasi simpli:

 

  1. Creeaza un cont de tranzactionare la eToro 

Un formular de inregistrare simplu, iti setezi contul si confirmarea vine de indata.

 

  1. Faci o depunere 

Alimenteaza contul pentru a putea cumpara actiunile dorite. Depozitul minim in Romania este de 100 de dolari

 

  1. Cumpara actiuni 

Gata! Acum poti sa cumperi actiuni VOD si sa descoperi avantajele! Simplu, nu-i asa? 

 

Care sunt avantajele tranzactionarii pe eToro…

Acceseaza site-ul oficial etoro.com si poti afla mai multe informatii despre actiuni, monede si detalii pe larg despre tot ce inseamna investii. Acest pas este important pentru cei care doresc sa invete cat mai multe si sa investeasca avand toata increderea in acest proces. 

eToro este platforma care are avantaje pe care ar trebuie sa le ai in vedere asta daca te gandesti sa investesti. Ai parte de comision zero si nu se percep anumite taxe atunci cand vine vorba de tranzactionare. Pentru inceput este bine sa eviti orice risc. Poti sa folosesti un cont demo, gratuit. Primesti 100.000 USD, ai un portofoliu virtual si poti sa tranzactionezi oricat doresti pentru a invata. De pe eToro inveti cat mai multe despre actiuni, dar si despre specificul lor, plus monede. Daca te inscrii in academia eToro afli mai multe informatii despre acest domeniu, ceea ce este in avantajul tau. Iti poti imbunatati skill-urile devenind astfel un investitor de top. 

eToro este o platforma special dedicata celor care vor neaparat sa se implice si sa investeasca cu succes. Dedica-ti timpul necesar si obtine rezultatele la care speri de ceva timp. Avand o platforma ca eToro la dispozitie vei invata cum sa investesti cu succes si cum sa ai parte de rezultate remarcabile! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *