Cum sa vorbesti cu prietena ta in cazul in care isi inseala partenerul ?

Statisticile arata ca si femeile inseala la fel de mult ca si barbatii. De multe ori esti pusa in situatia de a fi complice la cineva care inseala. Uneori este vorba chiar de prietena ta. Ce faci in acest caz?

Este bine sa afli acest lucru chiar de la ea. Daca este o prietena atat de buna iti va spune tot. Uneori acest lucru poate sa va afecteze relatia de prietenie, chiar poate sa iti schimbe parerea despre tine. Nu este cazul sa te implici mai mult decat trebuie.

Incearca sa vorbesti deschis cu ea despre acest lucru si sa descoperi ce a determinat-o sa faca acest lucru. Poti invata din intamplarea ei. De asemenea spune-i care sunt limitele tale. Pentru ca e cea mai buna prietena a ta o sa o ajuti atat cat poti dar fara sa depasesti limitele. Uneori o poti acoperi in fata prietenului sau daca se intalneste cu celalat baiat, dar nu fa ca acest lucru sa devina un obicei. Explica-i ca nu esti dispusa sa minti pentru ea.

Un lucru foarte esential este sa ii spui ca greseste si ca nu poate sa umble cu amandoi. Este cazul sa se hotarasca, pana la urma totul se afla mai devreme sau mai tarziu. Nu o critica, incearca sa o intelegi si sa o asculti. Are ea motivele ei pentru care a facut acest lucru. Nu te grabi sa o judeci.

Si cel mai important nu ii da sfaturi care o duc la rau, incearca sa o aduci pe calea cea dreapta. Nu te supara daca nu iti spune toate detaliile, are motivele ei, poate se simte derutata si uneori are nevoie de liniste.

Fii alaturi de ea indiferent de ce decizie ia, trebuie sa o sustii atat la bine cat si la rau. Conteaza mult pentru ea acest lucru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *