Cum se scriu cartile electronice

carti electronice

Bazandu-te pe un plan bine pus la punct, va trebui in cele ce urmeaza sa construiesti o schema generala a cartii tale electronice. Multe ebook-uri urmeaa de obicei un acelasi pattern. Acestea incep cu o introducere, urmatat mai apoi de o varietate de numere de capitole care contin subiectele cartii tale. Partea finala este concluzia, in care se sumarizeaza principalul mesaj al cartii. Cam asa sta treaba de fapt cu orice carte.

Atunci cand esti in pana de timp pentru a-ti crea cartea electronica, vei dori sa o iei pe scurtatura si sa abordezi mai conventional modalitatea de a-ti construi cartea pentru a ajunge exact unde iti doresti, pentru a capta atentia cititorulului si pentru a-l forta sa continue sa citeasca cartea. Aceasta metoda incepe cu introducerea cele mai mari probleme cu care se confrunta cititorii tai.

Cu o asemenea parghie, nimeni care se confrunta cu o probelema asemenatoare nu iti va mai lasa cartea din mana pentru ca va dori sa vada cum va putea gasi o solutie pentru problema. Apoi, tu vei putea aborda problema, o vei putea face sa para mai mare si mai dureroasa. Oricine se va confrunta cu o asemenea problema, va incepe acum sa se simta mai apropiat de cartea ta, ceea ce poate duce l o dorinta intensa in a gasi rezolvarea pe care le-o oeferi tu insuti in carte.

Pana cand cititorul tau va ajunge deja in miezul cartii tale, ii vei fi captat interesul si atentia. De acum inainte, este usor pentru tine sa mai captezi si pe altii cu subiectul cartii tale. De aceea a te ocupa de carte dintr-un punct de vedere subiectiv poate fi foarte de ajutor. Vei continua din a face fiecare capitol sa se axeze pe cate o componenta a solutiei finale. Daca subiectul pe care il acoperi este multi-dimensional, vei putea folosi fiecare capitol sa introduci cate o problema si solutia ei sau cate o diferita fateta a ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *