Cum te ajuta o femeie complicata in viata

femeie complicata

Este un fapt demonstrat cel ca  barbatii se tem de femeile prea puternice si prea independente, dar si complicate. Acestia cred ca doar ei au dreptul de a fi complicati si de a pune bazele unei relatii puternice, insa nu este chiar asa.

Oricum, a te intalni sau chiar a te insura cu o femeie complicata este un lucru ce ar trebuie sa te faca sa te simti bine, pentru ca este ceva deosebit. Poate ca iti vei petrece foarte mult timp si efort pentru a-i castiga inima si de a o face sa se indragosteasca de tine, insa nu vei ajunge sa regreti vreodata acest lucru.

Asteptari foarte mari

Atunci cand o femeie este suficient de curajoasa incat sa iti spuna exact ceea ce isi doreste de la tine, gandeste-te de doua ori inainte sa-i dai papucii. Nu trebuie sa fii neaparat de acord cu dorintele si asteptarile ei mari, mai ales daca sunt prea ridicate si complicate, insa a urma cateva dintre aceste nu poate fi chiar atat de rau pentru tine. Principalul scop al tau este ca ale ei asteptari sa nu iti contrazica scopurile.

Respect

In vreme ce ai putea sa o respecti prima data ca sa ii castigi simpatia, nu va trebui niciodata sa te opresti din a o respecta toata viata pe iubita sau sotia ta complicata pentru ca  nu va inceta niciodata sa ceara de la tine mai mult. Oricare ar fi motivul, barbatii rareori ajung sa respecte  niste femei simple.

Fetele simple sunt prea tematoare si linistite. Nu au nevoie de respect, au nevoie de o gramada de atentie. De vreme ce o femeie complicata doreste sa fie tratata intr-un fel aparte in fiecare minut, vei lua asta ca obisnuinta si vei incepe sa respecti pe toata lumea din jurul tau iar acesta nu este un lucru deloc rau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *