De ce Abu Dhabi o duce atat de bine?

abu-dhabi

Considerat a fi unul din cele mai scumpe orase din intreaga lume, Abu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite, fiind si cel mai mare emirat din tara- in total, exista 7 emirate. De asemenea, este si al doilea cel mai populat oras dupa Dubai, inregistrand o populatie de 920,000 de indivizi. Abu Dhabi reprezinta unul din cele mai frumoase orase din lume, insa aspectul antropic nu este singurul lucru care atrage oamenii din intreaga lume. Ei bine, mai departe vei descoperi de ce Abu Dhabi a devenit una din cele mai populare destinatii economice din lume.

Productia de energie globala- Peste tot in lume, se cunoaste deja ca Abu Dhabi este liderul mondial, atunci cand vine vorba de producerea de energie. Avand o capacitate uimitoare de a-si creste si mai tare consumul de energie de la nivel mondial, o multime de companii si societati din domeniu isi indreapta atentia catre Abu Dhabi, pentru a se orienta.

Eliminarea deseurilor pentru a imbunatati economia- Ca oras cu importanta majora in lume, Abu Dhabi are din ce in ce mai multe deseuri in fiecare an si, evident, daca nu se iau masuri in acest sens, situatia va deveni si mai grava. Deseurile pot contamina solul si apa si pot determina o crestere a gazelor cu efect de sera. Liderii Abu Dhabi au decis sa elimine toate deseurile din jurul orasului pana in anul 2018, transformand gunoaiele in biochimicale si biocombustibili- determinand astfel si o crestere a economiei.

Dezavantaje Abu Dhabi

In timp ce Abu Dhabi ofera o importanta maxima mediului inconjurator, totusi, autoritatile par a nu acorda o atentie atat de deosebita fata de spatiile de cazare pentru muncitori. Muncitorii care traiesc in campus-urile de munca sunt obligati sa manance afara, in caldura intensa, din moment ce mancarea este interzisa in campus. Acest lucru pare a fi destul de ciudat, insa foarte adevarat. De asemenea, este la fel de ciudat si faptul ca mancarea muncitorilor este preparata in sali de mese, dar cu toate acestea, majoritate lucratorilor prefera sa serveasca propria lor mancare. De altfel, nu e prima data cand auzim ca Abu Dhabi nu ofera o importanta mai ridicata oamenilor din acest sector.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *