Despre sexul in apa

Sexul in apa este unul din cele mai frecvente dar si incitante tipuri de sex. Sexup in apa nu se face doar la mare ci si la dus, in cada cu spuma sau piscina. Tot ce conteaza este daca voi va doriti acest lucru. Bineinteles trebuie sa va luati anumite masuri, in primul rand sa nu alunecati.

Libertatea in apa si spatiu va incanta destul de mult. Cu siguranta sexul in mare este una din cele mai intalnite fantezii dar trebuie sa stii ca te poti alege cu infectii severe de pe urma acestei fantezii. Nispul iti poate intra cu usurinta peste tot, iar apa de mare iti poate provoca usturimi. Femeile sunt mai predispuse unor astfel de infectii.

Este cam dificil sa folosesti prezervativul in apa la mare. Este indicat sa faci acest lucru cu un prieten stabil nu cu oricine. Trebuie sa fii atenta sa nu atragi prea mult atentia turistilor. Incearca sa stai cat mai departe de ei, asa incat sa va puteti saruta si mangaia cat timp doriti.

Tentatia in sine de face sex in apa, te face sa te implici total de aceea va fi o experienta grozava. Sexul in apa iti imbunatateste si experienta sexuala. De asemenea anumite pozitii pe care nu reusiti sa le faceti in camera le ve-ti face cu usurinta in apa, deoarece corpul cantareste mai putin in apa.

De asemenea daca ejacularea are loc in apa fiebinte atunci mai mult ca sigur o parte din spermatozoizi sunt distrusi si bininteles sansele de a ramane insarcinate sunt mai mici.

Sexul in piscina este putin cam riscant deoarece exista o cantitate cam mare de clor. Clorul usuca pielea putand irita mucoasa, asa ca gandeste-te bine in legatura cu locul pe care il alegi.

Se merita ca macar o data in viata sa incerci aceasta experienta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *