East European Comic Con 2014

Comic Con 2014

Poate ca ati auzit sau nu de Comic Con, in mare acesta este un eveniment monden organizat in fiecare an, avand originile in USA, si ideea de baza a acestui eveniment  fiind de a oferi fanilor de animatii, jocuri video, carti, seriale TV, si filme o oportunitate de a a-si impersona / cunoaste personajul sau caracterul preferat din  serialul/ filmul urmarit . Anul acesta se organizeaza pentru a doua oara East European Comic Con in Romania, Bucuresti in cadrul Romexpo in perioada 9-11 mai.

In cadrul evenimetului vor fi ca invitati speciali actori din seriale precum Game of Thrones, si anume Jason Mamoa ( Khal Drogo), Natalia Tena (Osha), precum si actorul Mark Sheppard  din Supernatural si artistul de benzi desenate Ian Chrurchill.

Probabil ideea cea mai asteptata de catre participantii la eveniment este cea a concursului de cosplay in care fanii se vor costuma ca personajele lor preferate din filme / jocuri / seriale / benzi desenate si multe altele.  O personalitate recunoscuta si importanta in lumea cosplay Yaya Han va participa si ea la eveniment.  Anii trecutii fanii au avut idei foarte bine definite si costume fidele personajelor imitate. Anul acesta evenimentul a fost mult mai bine promovat asteptandu-se un numar mult mai mare de participanti si fani costumati.

In cazul in care doriti si voi sa participati la acest eveniment nu uitati aceste are loc in perioada 9-11 mai 2014 in Bucuresti in cadrul Romexpo. Pentru a puteea participa va trebui sa va cumparati bilet de pe site-ul evenimentului, preturile oscileaza intre 200-500 RON in functie de priviligiile de care veti dispune  conform biletului cumparat. Puteti participa la eveniment si ca voluntar, inscrerile de asemenea se fac pe site, de mentionat e ca nu este obligatoriu sa fiti din Bucuresti ci trebuie doar sa fiti disponibili pe perioada desfasurarii Comic Con-ului pentru diversele activitati la care va vi se va solicita ajutorul.

Mai multe informatii referitoare la eveniment veti gasi pe site si va asteptam acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *