Esential pentru camera de camin

esential pentru camera de camin

Daca esti gata de facultate si deja ai fost repartizat intr-unul din campusurile institutiei in care vei invata multe lucruri, camera ta de camin pe care o vei alege dintre cele oferite poate fi destul de simpla si de goala la inceput.

In afara de lucrurile aboslut necesare si deja existente intr-o camera de camin, cum ar fi patul, un dulap, o masa, niste rafturi si poate si un frigider sau o baie, ar trebui sa iti aduci de acasa mai multe lucruri esentiale traiului confortabil acolo si sa iti decorezi si mobilezi camera ta asa cum iti doresti, pentru a te simti ca acasa.

Ia-ti de acasa mai multe cosuri si cutii unde sa poti depozita lucrurile care nu incap in alte parti in camera sau rufele murdare pe care trebuie sa le duci la spalatorie, ori cartile vechi si cursurile ce nu iti vor mai trebui la un moment dat.

De vreme ce camerele de camin sunt destul de mici si poate vei mai fi nevoit si sa iti imparti camera cu ceva colege, vei avea nevoie de aceste reciepente goale de pus sub pat pentru a-ti depozita lucrurile si hainele pe care nu prea le folosesti. Acest tip de depozitare te va ajuta sa economisesti spatiul si sa previi dezordinea si aglomeratia.

Ceasurile cu alarma. Stiu ca suna un pic plictisitor, insa ceasurile cu alarma sunt un must have pentru cineva care studiaza. Iti vor aminti ca nu trebuie sa intarzii la cursuri si de vreme ce va trebui sa te trezesti dimineata devreme, vei avea nevoie cu siguranta de un asemenea item.

Mini frigider. Este atat de enervant sa iti pui numele pe tot ceea ce iti apartine intr-un frigider comun. Asadar daca iti doresti sa iti pastrezi mancarea aparte de cea a colegelor de camera, ar trebui sa iti iei cum mini frigider. Amplaseaza-l intr-un colt al camerei si umple-l cu mancarea ta favorita astfel incat nimeni sa nu decida sa manance ceea ce este al tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *