Femeile si schimbarea

femei schimbare

O femeie are nevoie de cate o schimbare in viata sa din cand in cand deoarece este femeie si noi mereu trebuie sa simtim ca inflorim, ca trecem prin diferite etape si nu ca am stagna care cumva prinse intr-un singur moment in aceasta viata.

O mica infloritura pe ici pecolo, o haina mai de primavara noua, o pereche de botine cu franjuri si o geanta noua sunt doar cateva dintre acele aspecte pe care adora o femeie sa le schimbe la ea, la infatisarea ei. Insa, nu totul tine de infatisarea exterioara, ci tine si de psihic.  Chiar mai mult decat ne-am gandi noi vreodata.

Tine de natura noastra de femei care vor sa nu se plictiseasca, sa nu ramana in acelasi loc sau blocate la acelasi nivel. Este important sa ne mai schimbam coafurile din cand in cand, sa ne mai ocupam si de manichiura noastra pentru a ne simti proaspete si diferite in fiecare zi. Pana la urma, pana si noi ne saturam de aspectul nostru fizic si de ceea ce reprezentam. Si eu pana mai ieri, simteam ca ceva nu este in regula cu mine, asa ca am decis sa fac o mica schimbare de look.

M-am programat la tuns nestiind nici chiar eu bine ce imi doresc la par. Important este ca imi doresc o schimbare, vreau altceva, vreau ca parul meu sa stea altfel si sa imi dea o alta alura atunci cand merg pur si simplu pe strada. De fiecare data m-am simtit mult mai bine atunci cand am facut o mica schimbare la mine, cand mi-am adus o imbunatatire.

Asadar, cu schimbarea de par nu se schimba si naravul, desi poate ar trebui sa se schimbe si acesta. Asa cum spuneam, este important sa ne schimbam si spiritele, mentalitatile si unele caracteristici mentale, desi nu este la fel de simplu ca si cum am schimba ceva la exterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *