Festivalurile de muzica te pot ucide

festivaluri muzica

Chiar nu crezi ca pot exista niste moduri in care ai putea sa mori incet dar sigur  in cadrul festivalurilor de muzica? Ia vezi mai bine:

  1. Te-ai putea supraincalzi. A te praji in soare in timpul festivalului de muzca preferat ar putea avea consecinte infricosatoare. Un anumit Christopher Yoder, de 24 de ani, a murit de supraincalzire in cadrul Festivalului de Muzica si Arte Bonnaroo. Cum ai putea sa te salvezi: Cumpara-ti cat mai multa apa. Oricat de scumpe ar fi bauturile din cadrul unui asemenea festival, tot trebuie sa te mentii hidratat. Poarta haine subtiri, usoare, in culori deschise care sa nu atraga lumina soarelui prea tare, mai ales in timpul dupa amiezelor insorite care ard cel mai tare pielea si scalpul.
  2. Ai putea suferi de supradoza de droguri, de un atac de aplopexie sau de alte urgente medicale. Tanara  Olivia Rotondo, de 20 de ani, a murit  de un atac de apoplexie in cadrul Festivalului de Muzica Electric Zoo in anul 2013. Ellie Rowe, de 18 ani, a murit de un atac asupra sistemului nervos central de la pudra de ketamina si de la toxicitatea alcoolului pe care il consumase in cadrul  BoomTown Fair in 2013. O alta tanara, Sasha Rodriguez, de 15 ani, a murit de la faptul ca a baut prea multa apa dupa ce a luat ecstasy. Cum te poti salva din aceasta situatie: In cazul unor urgente medicale, cere sprijinul unei autoritati pe cat de repede se poate. Asigura-te ca prietenii tai vor sti in ce situatie te afli si ca vor suna imediat la urgente in aceste cazuri extreme, daca tu nu mai esti deja constient. Pot chema doctorul sau pot ajuta in orice alt fel care ar putea sa faca bine celui in situatia de urgenta. In timp ce se asteapta pentru ajutor din afara, trebuie facut spatiu si pacientul trebuie mentinut pe cat de calm se poate pentru a fi stabilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *