Filme pentru toata lumea

film

Borat. Stiu ca nu vrei sa mai auzi de nici unul dintre scenele in care apare Borat pentru tot restul vietii tale, insa este aproape imposibil sa nu razi la unele secvente din acest film. Tatalui tau i-a placut filmul. Data viitoare cand il vei mai vizita pe tatal tau, intreaba-l daca nu mai vrea sa se uite cu tine la acest film si ambii veti avea parte de un timp petrecut cat mai frumos si numai distractie.

Clash of the Titans. Binentles ca filmele ca Lincoln sau There Must Be Blood sunt dintre cele mai bune filme, insa daca te afli singur acasa intr-o seara sau dupa amiaza de sambata si tot schimbi canalele, ami degraba ai viziona Clash of the Titans  in loc de  asta si de a-ti pierde in totalitate de 100% timpul. Nu poti scapa asa usor, Sam Worthington.

Anaconda. La propriu, fiecare parte din acest film este complet absurda. Cu fiecare minut ce trece mai mult, devine din ce in ce mai ridicol, insa de asemenea este si atat de obisnuit incat se simte ca si cum ar fi o mancare pe care o mananci din obisnuinta. Binenteles ca mancarea aceea nu il cuprinde si pe Jon Voight luandu-si cel mai ridicol accent dintre cate ai auzit vreodata, insa totusi.

Franciza Saw. Primul film din seria Saw este intr-adevar bun; cu totii putem cadea de acord cu acest lucru. Celelalate filme insa, nu prea. Insa ideea este ca, caracterele joaca ca un fel de criminali cu sange rece, care nu sufera deloc supa ce se ranesc pe ei insisi pentru a se elibera din capcanele puse de Saw. Inainte ca varianta 3D sa apara, aceste filme aratau exact ca niste desene animate la un moment dat. Este greu sa nu te uiti, totusi, la fiecare dintre aceste filme doar pentru ca Jigsaw iti da lectii pretioase de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.