Forma ochiului dezvaluie personalitatea umana

distanta ochilor

Pentru inceput uita-te in oglinda si observa forma ochilor tai. Observa modul in care se curbeaza pleoapa in jurul lor. Ochii in forma de migadala sunt pentru cei increzatori, in timp ce ochii rotunjiti sunt destul de curbati si de mari in centru.

Ochii in forma de migdala sunt adesea apreciati pentru aspectul lor exotic si mistic. Daca ai astfel de ochi, atunci esti o persoana atenta si precauta. Esti in stare sa pastrezi calmul si in cele mai dificile situatii. Ai o perspectiva foarte ehcilibrata despre viata si nu arati de obicei emotiile. In adancul sufletului, esti o persoana calda si plina de compasiune.

Binecuvantati cu creativitate si cu imaginatie vie, ochii rotunzi sunt de multe ori motivul pentru a pierde contactul cu realitatea. Idealismul celor cu ochi rotunzi este puternic, in functie de toane si de disfunctionalitati. De multe ori te lasi dus de emotii si este greu sa iti pastrezi sentimentele si gandurile doar pentru tine. Din fericire, de asemenea, posezi un farmec care ii face pe oameni sa te indrageasca usor, chiar si atunci cand limba ta ascutita ii raneste.

Distanta dintre ochi

Persoanele cu ochi apropiati au adesea un respect profund pentru traditii vechi si pentru istorie. Ceea ce ii fascineaza este personalizarea stramosilor si a familiei. Din pacare, acest lucru inseamna ca sunt foarte rezistenti la cele mai mici sau majore schimbari din viata lor. Daca ochii tai sunt lipsiti de distanta, atunci esti o persoana concentrata, disciplinata si atenta la detalii, iar in cele din urma vei atinge succesul.

Daca distanta dintre ochii tai este larga, atunci esti din categoria celor care exploreaza si experimenteaza, fie ca este vorba de tendintele din moda sau despre noi stiluri de viata. Cu o minte extrem de flexibila, te regasesti de multe ori in situatii care te limiteaza la rutina. Esti impulsiv si aventuros si iti cauti noi modalitati de libertate, unele fiind idei inovatoare care te fac sa te simti bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *