Fructe exotice de care nu ai auzit

plante

Asa cum exista si mai multe tipuri de produse cosmetice si tipuri de imbracaminte sau de incaltaminte, la fel de multa varietate exista si in cazul alimentelor din toata lumea.

Dulse

Dulse este o alga rosie care creste pe litoralul de nord al oceanelor Pacific si Atlantic. Se mai numeste de asemenea si dilisk, dulse rosu, creathnach sau salata verde de mare. Aceasta planta se adauga in supe si fripturi pentru a le da gust.

Se si usuca de asemenea si pudra sa este utilizata drept condiment. Aceasta este bogata in vitamine, minerale si proteine. Dulse se mai foloseste de asemenea si pentru o multime de produse cosmetice pentru piele.

Durian

Durian seamana cu fructele arborelui Jack, insa nu are legatura cu acesta. ESte supranumit regele fructelor in Asia. Oamenii care gusta din acest fruct fie il iubesc, fie il desconsidera si nu il plac deloc.

Mirosul de durian este destul de puternic si multa lume il gaseste a fi respingator. Fructul are gust dulce si cremos si este oarecum fin. Acest fruct poate fi consumat proaspat si crud sau poate fi utilizat in prepararea clatitelor, a biscuitilor si a bomboanelor.

Pepenele cu coarne

Acest tip de pepene sau kiwano apartine de familia castravetilor si a pepenelui. Este originar din Africa, dar acum acesta creste si in Chile, Australia, Noua Zeelanda si in California de asemenea.

Acest fruct este disponibil pe piete sau in magazine in timpul sezonului de vara si are un gust dulceag si provocator. Are un continut de in jur de 90% apa si este foarte bogat in vitamina C. Este utilizat pentru crearea inghetatelor, a serbetului, a salatelor si a cocktailurilor.

Urechi de lemn

Aceasta planta este un tip de ciuperca si este prezent in tot timpul anului in magazine. Poate fi regasit in Marea Britanie si de cele mai multe ori in cadrul copacilor mai batrani si cateodata si pe copacii de pe plaja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *