Functionarea optima a Facebook Messenger

facebook messenger

Fie ca iti place sau nu, aplicatia de sine statatoare a Facebook, Facebook Messenger  este o parte esentiala a experientei integrale FB de pe iOS. Putem chiar sa ne si bucuram mult mai mult de experienta aceasta si de  o incarcare mult mai rapida a Messenger prin aplicarea urmatoarelor lucruri pe telefoanele noastre inteligente.

Una dintre cele mai mari plangeri in legatura cu Messenger tine de notificarile enervante. Te poti ocupa de aceste lucruri atat in cadrul aplicatiei, cat si din setarile i-Phone-ului tau pentru a ca sunt la un nivel si la un stil care ti se potrivesc foarte bine. Pentru a te ocupa de notificarile din aplicatie, indreapra-te catre menul Setari pentru a vedea optiunile posibile.

Pentru a schimba setarile de notificare de la Facebook Messenger direct de pe telefonul tau, mergi la meniul de Setari al i-Phone-ului tau si apoi da scroll pana cand iti va aparea Messenger in lista ta de aplicatii. Da tap pe acesta si apoi da la optiunea Notificari  de pe telefon. Un lucru foarte la indemana de stiut este faptul ca iti poti inchide notificarile doar pentru o numita perioada de timp-ideal pentru cine se afla intr-un grup nou si zgomotos de chat pe care nici nu trebuie sa il actualizezi in mod constant.

Pentru a face acest lucru in cadrul aplicatiei de Messenger, da tap pe conversatia pentru care vrei sa inchizi noianul de notificari, da click pe iconita i din partea de sus dreapta de pe ecranul telefonului, apoi pe Notificari si apoi selecteaza perioada de timp in care vrei sa nu-ti mai apara noi notificari. In mod alternativ, daca vrei sa inchizi toate notificarile de la toate conversatiile pentru o anumita perioada setata de timp, poti face acest lucru din meniul Setari de la aplicatia Facebook Messenger.

Oricum ar fi, exista posibilitati variate pentru a te ocupa muilt mai simplu de aceasta aplicatie si de a te ajuta de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.