Greseli frecvente realizate in arta machiajului

make-up

Acest articol este destinat tuturor doamnelor si domnisoarelor dornice sa afle care sunt cele mai mari greseli facute in arta machiajului. Aceasta arta a frumosului ne inconjoara mereu de jur imprejur. O femeie aranjata si machiata potrivit va fi intotdeauna privita de cei din jur cu admiratie si respect.

Una din cele mai frecvente greseli facute vis-a-vis de realizarea machiajului este reprezentata de necuratarea pielii inaintea aplicarii make-up-ului. De-a lungul noptii, pe tenul nostru se depun nenumarate impuritati care trebuie eliminate. Chiar daca nu ne vine sa credem, chiar si dupa demachierea de dimineata, vom putea observa urme fine de fond de ten ramase din ziua precedenta. De asemenea, aceasta curatare este necesara si pentru a fixa uniform fondul de ten.

Alegerea fondului de ten potrivit este unul din lucrurile esentiale. Una din cele mai frecvente greseli in realizarea make-up-ului este alegerea nepotrivita a fondului de ten. Unele femei tind sa aleaga un fond de ten prea inchis sau unul prea deschis in comparatie cu nuanta pielii sale. De asemenea, fondul de ten trebuie sa fie prezent pe fata, gatul sau decolteul unei femei intr-o cantitate potrivita. Atunci cand adaugam prea mult fond de ten pe piele, nu doar ca tenul nostru oboseste si se simte incarcat, insa nici estetic nu arata bine.

O alta greseala majora intalnita la unele femei in materie de machiaj, este reprezentata de conturarea exagerata a sprancenelor. Stim cu totii ca sprancenele sunt cele care ne schimba intreaga fizionomie a fetei, de aceea trebuie sa fim foarte prudenti in alegerea formei, a nuantei si a conturarii lor. Sprancenele conturate excesiv nu fac decat sa imbatraneasca chipul purtatoarei si sa fie considerat neatractiv de cei din jur.

Conturul aplicat peste linia naturala a buzelor este din nou o alta greseala frecventa in arta machiajului. Majoritatea femeilor care au buze subtiri sunt de parere ca prin conturarea buzelor peste linia naturala, vor parea mult mai voluminoase si atractive, insa rezultatul este fix pe dos. Aplicarea unui gloss pe buze este tot ceea ce trebuie sa facem pentru a crea impresia de volum.

Pentru a ne putea bucura impreuna cu cei din jur de un machiaj reusit, tot ceea ce trebuie sa facem este sa evitam aceste greseli care pot ruina totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.