Hoteluri zgarie nori

hoteluri inalte

St. Regis Shenzhen este localizat in popularul District Financiar Caiwuwei printre unele dintre cele mai exclusiviste buticuri  de shopping din Shenzhen. Hotelul incepe de la etajul al 28-lea din caldirea Kingkey 100, ceea ce ofera posibilitatea oaspetilor sa aiba o panorama de tip ochi de pasare asupra luminilor si asupra orasului in intregime.

Managementul hotelului si stafful acestuia sunt foarte mandri de serviciile lor si sunt foarte ospitalieri. Fiecare camera include si cate un televizor LCD si paturi personalizate. Piscina interioara, Spa-ul Indian, centrul de fitness si restaurantele de prima mana sunt alte atraactii de care poti beneficia in acest hotel de tip zgarie nori.

Localizat in sectiunea de top a Centrului Financiar International Guangzhou,  Hotelul Four Seasons este ca un stalp luminos in districtul Pearl River New City. Gazduieste camere de hotel spatioase amenajate frumos si continand dusuri mari, paturi personalizate, si ferestre de jos pana sus pentru oaspetii care isi doresc o experienta mai extraordinara in oras.

Grand Hyatt Shanghai din China este localizat in Jin Mao Tower. Cele 555 de camere de lux ale sale sunt imprastiate de-a lungul celor 34 de etaje si sunt decorate cu elemente traditionale chinezesti. Piscina interioara, arcada de cumparaturi, localurile de cinat, barurile si distractia aici sunt elementele perfecte si complementare care se potrives perfect cu privelistea panoramica.

Cu 77 de etaje si 800 de camere imprastiate la o inaltime de peste 355 de metri, JW Marriot poate satisface si cele mai discrimantoare gusturi. Cu toate ca aceste camere sunt de un design minimalist, mobilarea si materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate. Fiecare camera ofera o priveliste minunata asupra districtului vast financiar al Dubai. Asigura-te ca iti vei face timp sa vizitezi si spa-ul maiestuos al hotelului in timpul sederii tale acolo.

Ca parte din Baiyoke Tower II,  Baiyoke Sky Hotel ofera 658 de camere intre al 22-lea si al 73-lea etaj al cladirii inalte. Daca admiri mereu un deco modern, cu siguranta te vei bucura de camerele decorate cu unele dintre cele mai distincte elemente asiatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *