Idei de intalniri proaste

intalniri proaste

Intalnirile duble sunt amuzante, insa nu te vei simti deloc ca si cum ai fi la o intalnire. Vei simti mai mult ca si cum ai iesit la o intalnire de grup cu prietenii tai, si nimic mai mult.

Mai mult de atat, partenerului tau nu ii va placea ideea unei intalniri duble sau daca nu iti place aceasta idee, instiinteaza-l. Aceasta idee nu este de asemenea nici pentru introvertiti. Opteaza pentru niste idei romantice ca plimbatul sub clar de luna sau un picnic in parc.

Intalnirile scurte se termina destul de rar in mod fericit. Nu vei fi deloc capabil sa il cunosti pe partenerul de intalnire si nici nu vei avea parte de o intalnire romantica deloc.

In timp ce oamenii aglomerati si ocupati  aleg sa se vada la mici intalniri la cafea, este mai bine sa uiti de afacerile tale sau de job pentru ceva vreme si sa-ti petreci o seara intreaga alaturi de  persoana pe care o placi si pe care iti doresti sa-o vezi mai mult.

Nu lasa pe nimeni sa va deranjeze pe vreunul dintre voi. Atunci cand va aflati la o intalnire la o cafea, ai mai multe sanse sa intalnesti prieteni, asadar cu siguranta poate fi una dintre cele mai rele intalniri avute vreodata.

A iesi cu prietenii  in club este o modalitate amuzanta de a-ti petrece o seara minunata, insa aceasta idee nu este perfecta pentru intalnirea ta romantica. Muzica este prea tare iar multimea este de nesuportat. Nu va veti auzi unul pe celalalt si nu va veti simti ca si cum ati fi la intalnire. In schimb, in loc de a merge in club, ramaneti acasa, dati drumul la muzica si aveti parte de o cina romantica impreuna.

Am observat ca intalnirile de la zoo sunt populare printre cuplurile tinere, insa tot nu cred ca este una dintre cele mai bune idei de intalniri vreodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *