Imbracamintea indiana

imbracaminte indiana

Imbracamintea indiana si portul traditional din India capata o tot mai mare notorietate si multa lume din Occident cauta sa isi inspire tinutele de zi cu zi din aceste culturi minunate si deosebite. Daca si tu vrei sa-ti refaci garderoba sau sa ii dai un aer nou, atunci nu ar trebui sa omiti sa iti cumperi niste haine import provenite din India.

Piesele de imbracaminte de origine indiana castiga destul de repede popularitate pe piata gloala a imbracamintii. In India, aproape fiecare stat isi are propriul stil distinct de a purta hainele traditionale si felul propriu de tinute deosebite in stil indian. Femeile din India inca mai respecta imbracamintea populara sau traditionala a zonei si nu putem spune decat ca le sta foarte bine.

Femeile indiene si portul traditional

Si totusi, chiar daca hainele indiene sunt traditionale si foarte incarcate si colorate, fiecare piesa de vestimentatie poate fi preschimbata in asa fel incat sa para moderna si cat mai trendy. Fiecare comunitate din India are cate ceva nou de oferit si fiecare designer din India isi cunoaste clientela si gusturile persoanelor din zona. In portul indian, culorile sunt foarte des folosite pentru a exprima o gama larga de lucruri si stari.

De la bogatia in care sunt invaluite si elaborarea cu care sunt create astfel incat sa fie glamorous si senzuale, hainele indiene au mult mai multe de spus decat ca provin din India. Femeile indiene si sari-urile a fost mereu o combinatie buna si populara printre zonele Indiei. Sari-ul este cu siguranta cel mai popular si cel mai senzual tip de port pe care il putem asocia cu femeile indiene si cu India in general.

Minunatul sari si Salwar Kameez

Pentru cei care nu stiu exact cum arata un sari sau felul in care se imbraca, acest vesmant  consta intr-o mare parte de material care este mereu purtata cu un top sau cu o bluza care se numeste choli. Acest tip de material poate fi imprimat cu anumite modele, poate fi plin de strasuri si margele sau poate fi intr-o singura culoare si simplu. Aceasta bucata lunga de material vine in varietati diferite de lungime, de la patru pana la noua metri. Un capat al materialului este inconjurat in jurul taliei, pe cand celalalt capat  este aranjat frumos peste un umar.

Exista mai multe modalitati prin care poti purta acest port traditional indian, dar depinde de creativitatea si de starea de spirit a persoanei in cauza. Topurile sau bluzele din partea de sus a vesmantului sunt de obicei fara maneci, insa multi designeri au introdus si varianta cu maneca lunga a acestui tip de imbracaminte. Hainele indiene includ de asemenea si portul Salwar Kameez, care este foarte popular printre femeile din India pentru confortul oferit si pentru versatilitatea pe care le-o ofera.

Salwar Kameez este un tip de rochie vaporoasa si include mereu trei elemente: salwar, kurta si dupatta. Stilul acesteia difera de asemenea si astazi putem vedea o varietate de asemenea porturi in functie de lungime, cusaturi, modele si tipuri de siluete. De asemenea, acestui tip de imbracaminte indiana i se mai spune si Punjabi datorita popularitatii pe care o are in zona Punjab. Portul traditional indian este deosebit si unic si, la fel ca si portul traditional romanesc, poate fi adaptat si formulat astfel incat sa devina modern si trendy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *