Imbunatateste-ti site-ul cu It Exclusiv

imbunatatire site

Cea mai buna experienta pe care o pot dobandi vizitatorii unui site este de a gasi ceea ce cauta cu precizie, rapiditate si simplitate. Acest lucru se poate face foarte usor cu ajutorul site-ului specializat de webdesign si creare site-uri web It Exclusiv.

Vizitatorii unui site isi doresc accesul la un continut de calitate, la informatii reale, in timp record, acestia isi doresc sa compare preturi si de asemenea isi doresc sa stie daca respectiva companie, asociatie, furnizor de servicii sau alt proprietar de site livreaza niste bunuri sau niste servicii potrivite cu cerintele vizitatorilor.

Din pacate, proprietarii de site-uri isi doresc alte lucruri-vanzari, un abonament, o inscriere, o descarcare, o adresa de email, o informatie tipica sau orice altceva pentru vizitatori-asadar exista o diferenta mare intre dorintele viziatorilor unui site si proprietarii acestuia. Si acest lucru ar trebui priceput de toata lumea pentru ca totul sa mearga ca pe roate.

Deplasarea modulului opt-in. De cele mai multe ori apare pe pagina de acasa sau pe o pagina de destinatie. Cand a fost ultima oara cand ai facut ceva in privinta acestui modul? Niciodata? De ce? Pentru ca stii ca vei fi spammat foarte mult dupa aceea. It Exclusiv te poate ajuta in aceasta privinta. Unele site-uri blocheaza toti vizitatorii cerand o adresa de email inainte ca acestora sa le fie permis accesul  pe acel site-locul unde sunt facute vanzarile. Nu are nici un sens.

Lasa mai bine vizitatorii sa vada cat de bine iti merge afacerea permitandu-le sa acceseze continutul informational de pe site. Cine ar mai cumpara o masina anume fara sa-i faca mai intai un test drive? La fel si cu site-urile. De ce ar dori vizitatorii tai sa-si dea adresa personala de email inainte de a vedea daca se merita acest lucru. Numai It Exclusiv iti poate face un redesign si o optimizare profi a site-ului tau, astfel incat sa fie cat mai accesibil pentru cei care doresc sa colaboreze cu tine sau sa cumpere de la tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *