Inlatura prietenii toxici din viata ta

Pe masura ce trecem prin viata, invatam si crestem- la fel si prietenii nostri. Este important, pe masura ce crestem, sa ne inconjuram de oameni care sa merite. Din cauza schimbarilor care intervin in viata noastra, am putea sa ne facem timp si sa ne evaluam prieteniile pentru a descoperi care sunt cele adevarate. In urma experientelor din viata noastra, descoperim si personalitati ale oamenilor care nu ne plac si care ne fac mult rau.

Descopera oamenii de care nu ai nevoie in viata.

1. Cel care se plang. Este extenuant sa traiesti intr-o lume in care exista, tot timpul, un om care se plange. Ceva trebuie sa fie tot timpul gresit, nelalocul lui si care nu poate fi atins sub nicio forma. Cand ne petrecem foarte mult timp cu o persoana care se plange, exista riscul ca si noi sa dezvoltam un astfel de comportament. Problema cu acesti oameni este ca niciodata nu vor reusi sa-si rezolve lucurile pentru care se plang atat. Sunt persoane negativiste, dar sunt fericite cand vad partea goala a paharului.

2. Scepticii sunt tot timpul printre noi. Fie ca e un membru al familiei tale sau chiar un prieten, persoanele sceptice traiesc intr-o viata constanta de ”contra” si de ”nu”. Oricare ar fi sugestia sau sfatul pe care i l-ai da, acesta va raspunde tot timpul cu NU. Scepticii sunt fricosi. Ei nu inteleg de ce facem ceea ce facem, pentru ca lor le este prea frica sa-si asume vreun risc. Daca petreci mult timp in jurul unor astfel de persoane, vei descoperi ca si tu vei deveni la fel, intr-un timp foarte scurt.

3. Cei care se indoiesc tot timpul sunt chiar mai periculosi decat scepticii, pentru ca aceste persoane necredincioase reusesc sa faca eforturi in a crea indoiala in orice lucru. De asemenea, actiunile acestora sunt realizate sub indrumarea ambitiei lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *