Intampinarea lui bebe pe lume

bebe

Atunci cand esti un membru al unei familii care asteapta un copil, este foarte important sa nu stresezi si sa nu incepi sa te panichezi pentru ca tot ceea ce are nevoie mama si cel mic din burtica este linistea, pacea, mediul familial vesel, protectie si caldura din partea tututor.

Pana ca bebe sa vina pe lume in forma lui fizica, mama este purtatoarea viata noua si trebuie sa fie cat mai precauta si sa se ingrijeasca act mai bine de ea insasi pentru a face in asa fel incat sa nu-l streseze pe cel mic si nici sa-i cauzeze din greseala vreo problema.

Lasa la o parte perfectiunea. A lasa la o parte perfectiunea si a te linisti este cel mai bun lucru pe care il poti face ca sa te pregatesti ca atare pentru venirea pe lume a celui mic, fara a fi nevoit sa cheltui vreun ban.

Tapetul de pe perete, decoratiunile si alte detalii legate de camera celui mic nu vor fi observate atunci cand il vei pune la culcare in patutul sau atunci cand este mic. Celui mic nu-i pasa daca sosetele sale se asorteaza sau nu cu restul outfitului, insa va sti cu siguranta ca se simte bine in bratele tale calduroase si grijulii.

Dormi mai mult ca viitoare mamica.Probabil ca ai auzit deja o gramada de sfaturi de la proaspetii parinti de mici copii cum ca somnul ajuta foarte mult si te poate ajuta atat pe tine, cat si pe bebe din burtica. Gndeste-te la somn ca la o obisnuinta buna care oricum nu va mai putea fi la fel dupa ce ii vei da nastere celui mic. Asadar, odihneste-te din timp si fa-ti rezerve de energie pentru cand bebele va aparea in viata si in casa ta. Dormi de fiecare data cand vei putea si bucura-te de liniste si pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *