Intrebari de adresat partenerului la o intalnire

intrebari partener intalnire

Cu siguranta atunci cand iesi la o intalnire cu cineva, in special daca asta s-a intamplat de abia a patra oara, vrei ca totul sa iasa bine si sa faci impresie buna astfel incat partenerul sa te invite la intalnire din nou, mai ales daca tu il placi si ai vrea ca aceste intalniri sa se tranforme in ceva mai mult de atat.

Cum poti realiza exact acest lucru daca nu prin adresarea de intrebari pertinente si amuzante prin care sa il cunosti si sa te cunoasca, dar si printr-o atitudine deschisa, naturala si printr-o stare de bine pe care o afisezi mereu?

Intrebari ca „Ce amintire legata de intalnirile cu mine iti place mai mult?” sau „Ce fel de mancare iti aminteste de mine?” iti pot forma o parere asupra felului in care partenerul te percepe si iti poate sigura un cadru intim doar al vostru.

Daca relatia voastra deja a avansat mai mult si ati ajuns sa fiti mult mai intimi decat la inceput, atunci o intrebare de genul „Care este amintirea sexuala legata de intalnirile cu mine ce ti-a placut cel ami mult?” este cea mai potrivita si iti va reflecta exact compatibilitatea voastra sexuala si felul in care vor merge lucrurile de acum incolo.

Chiar daca tu ai crede ca astfel de intrebari sunt putin enervante poate, faptul ca le vei adresa pe rand si intr-un context potrivit, le va crea o imagine pozitiva prin care partenerul va vedea cat esti de interesata si legata de aceasta posibila relatie a voastra.

„Cand a fost ultima data cand te-ai gandit la mine intr-un mod pozitiv?” sau „Care este lucrul special pe care l-am facut pentru tine?” va va ajuta pe amandoi sa va relaxati si sa deveniti mai intimi din punct de vedere spiritual, astfel legandu-va relatia si dandu-i noi temelii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *